Μπένος: Είναι αυτονόητο πως θα στηρίξω Τατούλη (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπένος: Είναι αυτονόητο πως θα στηρίξω Τατούλη (video)

Νοέμβριος 15, 2013 - 20:10

Έχουμε κοινό όραμα με τον Τατούλη – Δεν με ενδιαφέρει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οριστικό τέλος δίνουν οι σημερινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού κ. Σταύρου Μπένου σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται για την υποψηφιότητά του για την  Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο του σωματείου Διάζωμα ο κ.Μπένος βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σε συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη μίλησαν για την οργάνωση ενός ονειρικού σχεδίου για την Πελοπόννησο που έχει να κάνει με τα σπουδαία της Αρχαία Θέατρα. Στις δηλώσεις που έκαναν μίλησαν για τη σπουδαία συνεργασία τους και το κοινό τους όνειρο, να υπάρχουν προϊόντα της Πελοποννήσου στα πωλητήρια. Σήμερα σε αυτό το στάδιο έβαλαν τις ιδεολογικές βάσεις και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα περάσουν στις τεχνοκρατικές επεξεργασίες.

Για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα δυναμικό που θα συνδέει τους αρχαιολογικούς χώρους με τις τοπικές  κοινωνίες και την ανάπτυξη της χώρας. Ένα όνειρο που υπήρχε πολλά χρόνια αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του τόνισε ο κ.Τατούλης. Με απόλυτη συνεργασία και καινούργιες ιδέες η Περιφέρεια προσπαθεί να στηρίξει τη νέα Πελοπόννησο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπένος δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί πάλι στην πολιτική ζωή της χώρας και σε κανένα δημόσιο αξίωμα και ήταν κατηγορηματικός ότι δε θα είναι υποψήφιος για την  Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα στηρίξει τον κ.Τατούλη ο κ. Μπένος είπε χαρακτηριστικά «τα πράγματα που είναι αυτονόητα δεν πρέπει να μετατρέπονται σε δηλώσεις».

iAmX20wrUXo