Μια υπέροχη βόλτα στην περιοχή της Κρύας Βρύσης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μια υπέροχη βόλτα στην περιοχή της Κρύας Βρύσης

Δεκέμβριος 03, 2013 - 15:42

Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Άργους και ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Φίλων Κρύας Βρύσης «Ο Κτενιάς», στα πλαίσια ανάδειξης αγνώστων σε πολλούς μονοπατιών, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στην Αργολίδα, διοργανώνει ημερήσια πορεία και ποδηλατική διαδρομή στην περιοχή της Κρύας Βρύσης, σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων,  την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013.

Πρόγραμμα περιπάτου:

10:00 π.μ.   Αναχώρηση από την πλατεία της Κρύας Βρύσης

10:00 π.μ.   Αναχώρηση ποδηλάτων από το Αρχαίο Θέατρο Άργους

Οι περιπατητές θα ξεκινήσουν από την πλατεία της Κρύας Βρύσης και θα ακολουθήσουν μια διαδρομή που θα περνά από μονοπάτια και παλαιές τοποθεσίες (παλιό μονοπάτι, Άγιος Κωνσταντίνος, Παλαιοκατούνα). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν για λίγο τον δημόσιο δρόμο, με κατεύθυνση προς την Αγία Παρασκευή και μετά στο παλιό μονοπάτι Σιγκρίμι ή Μαριές και από εκεί θα τερματίσουν στην Κρύα Βρύση.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το Αρχαίο θέατρο του Άργους και θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς το Κεφαλάρι. Από εκεί θα κατευθυνθούν για Ελληνικό, περνώντας από την Πυραμίδα του Ελληνικού και συνεχίζοντας προς το χωριό Ζόγκα. Μετά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν προς την Κρύα Βρύση τερματίζοντας στην πλατεία του χωριού. (Συνολική χιλιομετρική απόσταση: 23 χλμ.).

Υπεύθυνοι πεζοπορίας :                     Βασιλάκος  Πάρης                   6945900336

Παραράς Παναγιώτης              6973298074

Σουλιώτης Γιάννης                  6955808064        

Υπεύθυνος ποδηλατικής διαδρομής:  Κιντής Τάσος               6977466423

Χορηγοί της εκδήλωσης :

Ideal Bikes Κιντής, Θεάτρου 96Ά στο Άργος,
Φωτογραφείο Φωτοσύνθεση, Νικηταρά 1

 Όσοι θα συμμετάσχουν στην πορεία θα πρέπει να φέρουν κατάλληλο εξοπλισμό (ενδυμασία ανάλογη με τις καιρικές συνθήκες, σακίδιο με νερό, σνακ, φρούτα κλπ.)

Μετά το πέρας της διαδρομής, όποιος θέλει να παραμείνει στο χωριό, θα τον περιμένει έτοιμη φωτιά για να ψήσει ότι καλό θα έχει φέρει με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

Σας περιμένουμε για μια υπέροχη βόλτα.

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 15 Δεκέμβριος, 2013 - 10:00