Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Μάρτιος 24, 2012 - 11:41

Καλημέρα,
Καλά πήγαμε και την προηγούμενη Κυριακή με 2/3 επιτυχίες, εύκολα πέρασε ο άσσος του Πανιωνίου απέναντι στην Δόξα, εύκολα ήρθε και το Over στο ματς Μπιλμπάο – Βαλένθια ενώ μας τα χάλασε η Λέτσε, καθώς και οι δυο ομάδες έμειναν με 10 η Λέτσε δεν κατάφερε να βάλει το πολυπόθητο γκολ που θα μας πήγαινε ταμείο. Δεν πειράζει αυτά έχει το στοίχημα. Πάμε τώρα στο τωρινό κουπόνι, πλούσιο και γεμάτο επικίνδυνα σημεία.
246: G/G (1,55)
Τσέλσι – Τοτεναμ
: Λονδρέζικο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά και για της δυο ομάδες. Και οι δυο προέρχονται από απόλυες αμφότερες. Με 5 βαθμούς διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες αναμένεται και ωραίο ματς να γίνει. Δεν επιλεγώ σημείο, αλλά θα πάω στο G/G. Σε τέτοια ματς που και οι δυο θέλουν την νίκη νομίζω πως το G/G είναι η καλύτερη επιλογή. Απουσίες για την Τσέλσι μόνο ο Ρομεου ενώ για την Τοτεναμ Χαντλστοουν,Ντοουσον,Γκομεζ και Λενον.
346: 2 (1,50)
Στόουκ -  Μάντσεστερ Σίτυ
: Όλα για όλα για την Σίτυ που μετά την νίκη μεσοβδόμαδα απέναντι στην Τσέλσι, θέλει τώρα νίκη πάση και θυσία για να μείνει κοντά στην Γιουναιτεντ. Αν και δεν μας έχει πείσει η Σίτυ, θα την τιμήσω για άλλη μια φορά ποντάροντας στην διψά για τον τίτλο που έχει.  Η Στόουκ είναι σχετικά αδιάφορη, καθώς με 37 βαθμούς βρίσκετε στην 11η θέση και δεν την απειλεί κανείς. Διπλό λοιπόν ξερό! Απουσίες για την Στόουκ: Φαλερ και Σιντιμπε είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ενώ για την Σίτυ αμφίβολοι είναι Κομπανι και Λεσκοτ καθώς επέστρεψαν από τραυματισμό.
277: Over (1,60)
Ρέντινγκ – Μπλάκπουλ
:  Πρώτη ήττα μετά από 10 ματς για την Ρέντινγκ που έχασε με 3-1 από την Πιτενμπορο εκτός έδρας, τώρα αντιμετωπίζει την Μπλάκπουλ που έρχεται από ισοπαλία με 3-3 με την Λεστερ. Δεν θα πάω σε σημείο αλλά θα ποντάρω στα πολλά γκολ. Και οι δυο ομάδες έχουν μια έφεση στο Over καθώς η Μπλάκπουλ έχει κάνει στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες εντός και εκτός Over ενώ σε 9 εκτός έδρας αγώνες έχει φέρει Over. Καμία απουσία και για της δυο ομάδες.
Καλή Επιτυχία.