Άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Άργος (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 09, 2013 - 22:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 η γιορτή για το «Άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», που διοργανώνει κάθε χρόνο η  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών,ΚΕΔΑΜ.
Παρά το τσουχτερό κρύο η πλατεία της πόλης γέμισε από παιδιά που περίμεναν με χαρά να δούν τα φωτάκια στο δέντρο να ανάβουν, να παίξουν «Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια» με 1ο Σύστημα Προσκόπων και να ακούσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δήμαρχου, Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος στη συνέχεια πάτησε το κουμπί για ν’ ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Η Φιλαρμονική Άργους, υπό την διεύθυνση  του Μαέστρου Θανάση Αργυρόπουλου έπαιξε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες.
Η Εκκλησιαστική Χορωδία του Αγίου Πέτρου και η Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους με την συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους, τραγούδησαν Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Γιάννη Χαβιαρλή.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς έκλεισε με τραγούδια από την Δημοτική Χορωδία Άργους Μυκηνών, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Άρη Κονιδάρη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Καμπόσος Δημήτρης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρλαγκούτσος Π., Νανόπουλος Ν. και Πετσέλης Χρ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κρίγγος Δ. και Οικονόμου Θ., ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ και Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος,
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
www.argolidaportal.gr