Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απαντά στις διώξεις αγροτών (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απαντά στις διώξεις αγροτών (video)

Δεκέμβριος 10, 2013 - 09:35

Τατούλης: Δε θα επιτρέψω κανένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι

Σε ό, τι αφορά τη βιομηχανία διώξεων, σύμφωνα με τον κο Γόντικα, επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και τον κο Γούργαρη, περιφερειακό σύμβουλο, αμφότεροι άσκησαν δριμύ κατηγορώ ενάντια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βασικό επιχείρημα το ότι διώκονται αγωνιστές, επειδή διεκδικούν τα αυτονόητα και σε αυτό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, βάσει αυτών, βρίσκεται απέναντι.

Ο κος Αγγελάκος, πρόεδρος ΠΑΣΥ, βρέθηκε εκεί για να υπερασπιστεί τους εκπροσώπους της αγροτοκτηνοτροφίας, αλλά και τον κο Γόντικα, σε βάρος του οποίου επισείεται εκδίκαση υπόθεσης άμεσα, μιας και κατηγορήθηκε απ’ τον κο Μάνο, εκπροσώπου του κόμματος «Δράση», επειδή τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης δικαίων αιτημάτων, σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης.

Ο κος Αγγελάκος, τόνισε ότι θέλουν να καταστείλουν τον αγροτικό τομέα, ποινικοποιώντας τις κινητοποιήσεις της αγροτιάς, μιας αγροτιάς που μαραζώνει.

Η κα Νικολάκου, απαντώντας στην εν λόγω επερώτηση, δήλωσε ότι αγωνιστές δεν είναι μόνο εκπρόσωποι που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συνδικαλιστικά, κομματικά συμφέροντα αλλά ολόκληρος ο ελληνικός λαός και όλες οι κοινωνικές τάξεις, που αυτήν τη στιγμή πλήττονται.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν προβαίνει σε διώξεις, τονίζει η αντιπεριφερειάρχης, αλλά κάποιοι διαστρεβλώνουν αλήθειες, όπως είθισται να κάνουν, παρουσιάζοντας εαυτούς και συνδικαλιστές ως ήρωες, ενώ ως παραδείγματα έφερε την προστασία των δημοκρατικών θεσμών από πλευράς Περιφέρειας αλλά και οικονομικές ρυθμίσεις μείζονος σημασίας, όπως είναι η μη αύξηση διοδίων, κάτι το οποίο διεκδίκησε καθαρά ο Πέτρος Τατούλης και εντέλει κατόρθωσε.

Καταγγελτικός ο λόγος Τατούλη, ο οποίος μίλησε για τον απόλυτο φασισμό, λέγοντας ότι ορισμένοι κάνουν προσπάθεια, παίρνοντας τον ρόλο προστάτη, να υποβαθμίσουν μονίμως τη λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να αλλοιώνουν τις αλήθειες.

Προσπαθούν, τονίζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να πλήξουν τη φερεγγυότητα του θεσμού της Περιφέρειας, δημιουργώντας εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας. Και όλα αυτά στα πλαίσια ενός επικίνδυνου πολιτικού παιχνιδιού, όπως ο Πέτρος Τατούλης, επισημαίνει.

 

l3Lh0GFFZNc