Μην με ξυπνάς -όνειρο ζω στους "4" της Ευρώπης ο Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μην με ξυπνάς -όνειρο ζω στους "4" της Ευρώπης ο Διομήδης

Μάρτιος 25, 2012 - 23:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το μεγαλύτερο όνειρο ζουν οι παίκτες οι άνθρωποι του Διομήδη και βέβαια όλοι οι φίλαθλοι του Άργους αφού ο Διομήδης βρίσκεται πια στις τέσσερες καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι < ΛΥΚΟΙ > του Άργους την Κυριακή στο γήπεδο του Λουτρακιου κέρδισαν την Ελβετική Κριενς 25-21 ( πρώτο παιχνίδι 28-28 ) και προκριθήκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου τσαλετζ καπ του χαντ-μπολ.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία αφού ο Διομήδης γίνεται η δεύτερη ομάδα ( μετά τον Φίλιππο Βέροιας ) που φτάνει στα ημιτελικά ενός Ευρωπαϊκού θεσμού,μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την ομάδα του Άργους όσο και για το Ελληνικό χαντ-μπολ.

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακιου όπου κυριολεκτικά οι φίλαθλοι του Άργους είχαν κάνει εκστρατεία στην όμορφη πόλη της Κορινθίας ( ενώ υπήρχαν και πολλοί φίλοι του χαντ-μπολ από όλη την Ελλάδα ) ο Διομήδης έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κυρίως στην  άμυνα οπού οι παίκτες του έτρωγαν σιδερα.Κατι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ελβετός προπονητής που τόνισε ότι δεν έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τέτοια άμυνα,και ολοκλήρωσε ότι δίκαια προκρίθηκε ο Διομήδης αφού και στους δυο αγώνες ήταν η καλύτερη ομάδα και μάλιστα τόνισε ότι με αυτή την ομάδα μπορεί μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρουλια κατάφερε στο τρίτο δεκάλεπτο να πάρει προβάδισμα στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο με πέντε γκολ διαφορά,στις αρχές του β ημιχρόνου με γκολ πεναλτυ του Χρήστου Πριοβολου έφτασε την διαφορά στα έξι γκολ που ήταν και οι μεγαλύτερη του αγώνα,οι Ελβετοί εκμεταλλευόμενοι τις πολλές διλεπτες αποβολές ( για άλλη μια φορά η διαιτησία ήταν εχθρική απέναντι στον Διομήδη ) μείωσαν στο τελευταίο πεντάλεπτο στα τρία γκολ,μέχρι εκεί όμως αφού ο Διομήδης και πάλι πήγε την διαφορά στα πέντε γκολ και απλώς πια περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα για να ξεκινήσουν τα πανηγύρια.

Τα δεκάλεπτα 3-3 8-7 15-10 ( ημίχρονο ) 17-12 21-18 25-21.

Οι Τασκοβιτς και Μαλιος,Σαμαρας ξεπέρασαν και τον εαυτό τους και γι αυτό τους βάζουμε κορυφαίους αφού όλα τα παιδιά του Διομήδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την μεγάλη αυτή νίκη,ενώ από τους Ελβετούς καλύτερος ήταν ο Στανκοβιτς με 10 γκολ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ( Δημητρουλιας )

Τσουλος Ζαραβινας 1 Μεγαλοοικονομου 3 Κρεμαστιωτης Πασιας 1 Πριοβολος 2 Μαλιος 2 Νουγκοβιτς Σαμαράς 5 Κοντουλης Σπετζος Ελευθερίου Ουροσεβιτς 1 Τασκοβιτς 7

ΚΡΙΕΝΣ ( Βιντερ )

Αλεξεγιεφ Λεντγκαχερ Σιεντ Μπαβερουντ 4 Στριγκερ 2 Νιφεγκερ 2 Μπλελερνσκ 1 Σελπερτ Μπαβερεκ Χες 2 Στανκοβιτς 10

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ-ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου τσαλετζ καπ οι πιθανοί αντίπαλοι του Διομήδη είναι η Σπόρτιγκ από την Πορτογαλια,η Τουρ από την Ελβετία και η νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Μακαμπι Τελ Αβιβ και την Μαριμπορ από την Σλοβενία.

Πολλές οι επίσημες παρουσίες την Κυριακή στο γήπεδο του Λουτρακιου,ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ο ομόλογος του δήμαρχος του Λουτρακιου ο αντιπεριφερειαρχης Τάσος Χειβιδοπουλος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φάνης Στεφανοπουλος και Βασίλης Σιδερης.

Από τον αθλητικό χώρο ο πρόεδρος της ΟΧΕ και ο προπονητής της εθνικής ομάδας κ.Κρανακης.

 .(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος-φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)