Συγχαρητήρια Χειβιδόπουλου σε Διομήδη και ομάδα Χάντμπολ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια Χειβιδόπουλου σε Διομήδη και ομάδα Χάντμπολ

Μάρτιος 26, 2012 - 14:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με αφορμή την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ από το 1ο ενιαίο Λύκειο Άργους ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην σχολική ομάδα χάντμπολ του 1ου ενιαίου Λυκείου Άργους για την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία σπουδαία διάκριση που επιβεβαιώνει την αγάπη που τρέφει η πόλη του Άργους για το συγκεκριμένο άθλημα. Εύχομαι στους πρωταθλητές-αθλητές της ομάδας να μην εγκαταλείψουν το άθλημα αυτό και μετά τα μαθητικά τους χρόνια και να είναι πάντα νικητές σε όλους τους αγώνες που θα δώσουν στην ζωή τους εντός και εκτός γηπέδων.

 

 

Με αφορμή την πρόκριση του Διομήδη Άργους στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

              «Θέλω να συγχαρώ το έμψυχο δυναμικό του Διομήδη Άργους για την νίκη επί της Κριένς Λουκέρνης και την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Η πορεία της ομάδας κάνει περήφανους όχι μόνο τους Αργείους πολίτες αλλά το σύνολο των Ελλήνων καθώς η επιτυχία ξεπερνά τα τοπικά αθλητικά δρώμενα. Εύχομαι οι νίκες να συνεχιστούν και η ομάδα να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.(φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)