Ο παράνομος Λιάπης και ο «φραγκάτος» Τσουκαλάς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο παράνομος Λιάπης και ο «φραγκάτος» Τσουκαλάς

Δεκέμβριος 18, 2013 - 12:29

Η ομάδα ΔΙΑΣ, συνέλαβε στην περιοχή της Λούτσας, τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη, με αφορμή την παραβίαση ενός STOP.

Ενός κακού μύρια έπονται, κι αυτό γιατί ο τέως υπουργός Μεταφορών, οδηγούσε το VW Touareg  τζιπ του με πλαστές πινακίδες, άνευ διπλώματος οδήγησης και με το όχημα να είναι ανασφάλιστο, γεγονός το οποίο ξένισε τους αστυνομικούς, αφού δεν πρόκειται για έναν απλό Υπουργό, αλλά για αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και ως όφειλε, είχε υποχρέωση να γνωρίζει και να τηρεί τη νομοθεσία σωστής και νόμιμης οδήγησης.
Τέλος, σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση και ανασφάλιστο όχημα, ενώ του επεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ.
Μετά από όλα αυτά το διαδίκτυο πήρε φωτιά... δείτε στο twitter το hash tag #free_liapis

Στο πολιτικό παρασκήνιο τώρα, σάλος έχει προκληθεί με τον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρη Τσουκαλά και ο λόγος είναι η «αποζημίωση συνταξιοδότησης», την οποία δηλώνει ο ίδιος, απαντώντας για τους «παχυλούς» τραπεζικούς λογαριασμούς που φτάνουν τις 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ αντιστοίχως.
« Αμύθητη» και η ακίνητη περιουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μεταφράζεται σε 6 διαμερίσματα και καταστήματα μετά της συζύγου του και σε 8 ακόμη ακίνητα.
Κατήφεια και αγανάκτηση επικρατεί για τον Έλληνα φορολογούμενο, ο οποίος δείχνει να απογοητεύεται από κυβερνώντες και πολιτικά πρόσωπα για ακόμα μια φορά.