Παναργειακός-Εθνική Ενόπλων 1-2 για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναργειακός-Εθνική Ενόπλων 1-2 για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 29, 2013 - 19:22

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Εθνική Ενόπλων νίκησε τον Παναργειακό  με 2-1 στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι  που δόθηκε σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Άργους . Ο αγώνας έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και οι εισπράξεις  του θα διατεθούν  για τις ανάγκες του κοινωνικού συσσιτίου του δήμου Άργους-Μυκηνών.

Τον ενδιαφέροντα αγώνα παρακολούθησαν ο υφυπουργός Γ. Ανδριανός , ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γ. Αποστολόπουλος , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ και περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης ,ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα αθλητισμού Γ. Μπόλλας ,ο πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Γ. Νώτης , οι αντιδήμαρχοι  Χ. Πετσέλης  και Π. Δούρος,ο δημοτικός σύμβουλος Η. Χατζηγεωργίου και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Στο 22’ ο Μακρής άνοιξε το σκορ.

Στο 55’ σουτ του Αρκούδα, η μπάλα  στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 67’ ο Τριμπόνιας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 88΄ο Μπουγατσιάς πλάσαρε τον Μένιο και πέτυχε το τελικό 1-2.

Για τον Παναργειακό ξεκίνησαν οι :Καλαλάς, Κουτσοδήμος, Ταμπάκης, Φίλης, Φλώρος, Παπαϊωάννου, Λουμπαρδέας, Σιώκος, Αγγελόπουλος, Σπανός, Κάπλατζης.

Για την Εθνική Ενόπλων ξεκίνησαν:Γιαννακόπουλος, Ζαχαράκης, Αργάνης, Βερτζος, Γιαννούλης, Μπανούσης, Αρκούδας, Τσιλιγκίρης, Σπανός, Μακρής, Παντελιάδης.

Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.

* Στο ημίχρονο του αγώνα, έγιναν απονομές πλακετών:

-από την ΕΠΣΑ στον εκπρόσωπο  του υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, στην Εθνική Ενόπλων και στους Προσκόπους Αργους.

-από τον Δήμο Αργους Μυκηνών στον εκπρόσωπο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στην Εθνική Ενόπλων, στον διευθυντή ΑΣΑΕΔ υποπλοίαρχο Σπ.Ανδριόπουλο, στον Παναργειακό και στους Προσκόπους Αργους.  

Τις απονομές έκαναν ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος, ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος , ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Αθλητισμού Γιάννης Μπόλλας, ο πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Γ. Νώτης ,οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών Χ. Πετσέλης και Π. Δούρος.

Από πλευράς ΕΠΣΑ εκτός του προέδρου και αντιπροέδρου στο γήπεδο ήταν οι  Καλλιάνος, Μαντζούνης, Γαλανόπουλος, Ουλής. (Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr