Δεν φοβίζει η Μακάμπι τον Διομήδη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεν φοβίζει η Μακάμπι τον Διομήδη

Μάρτιος 29, 2012 - 12:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στον Διομήδη ύστερα από την κλήρωση επικρατεί συγκροτημένη αισιοδοξία,σίγουρα η Μακαμπι δεν είναι ομάδα φοβητρο,όμως ο Δημήτρης Δημητρουλιας φοβάται τον εφησυχασμό.
Στον Διομήδη από όλες τις άλλες ομάδες ήθελαν αντίπαλο την ομάδα του Ισραήλ και μάλιστα τον πρώτο αγώνα μέσα στο Τελ Αβιβ.Εδω βέβαια να τονίσουμε ότι η Μακαμπι έχει φανατικό κοινό και το γήπεδο της είναι σκέτη κόλαση.
Στην σύνθεση της έχει τους Σέρβους Μιλος Μητροβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τον Σερτζαν Τζορζεβιτς και ο Νοβακ Μποσκοβιτς που είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας με 39 γκολ σε 5 παιχνίδια στο τσαλετζ καπ.
Η Μακαμπι στην φάση των 16 απέκλεισε τον Δούκα,δύσκολα με δυο νίκες στο γκολ 27-26 στο Τελ Αβιβ 21-20 στο Μαρούσι και στους οκτώ ξεπέρασε την Σλοβενικη Μαριμπορ πάλι δύσκολα παρ ότι έδωσε τα δυο παιχνίδια στο Ισραήλ,στο πρώτο έχασε 29-28 και κέρδισε το δεύτερο 31-29.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας γίνεται στις 21 η 22 Απριλίου στο Τελ Αβιβ και μια εβδομάδα αργότερα ο επαναληπτικός στην Ελλάδα πιθανόν στο Λουτράκι.
Το Σάββατο οι < ΛΥΚΟΙ > επανέρχονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δίνουν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη απέναντι στην ΧΑΝΘ.
Επίσης το Σάββατο για την 20η  αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρων στο χαντ-μπολ γίνονται οι αγώνες.
Κιλκίς-ΑΕΚ
Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ
Αερωπος-Άρης Νικ.
Δούκας-Φίλιππος
(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)