Η ''Αλλαγή Πορείας'' για την δημοσκόπηση στο δήμο Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η ''Αλλαγή Πορείας'' για την δημοσκόπηση στο δήμο Άργους-Μυκηνών

Φεβρουάριος 03, 2014 - 19:39

   ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑLCO Ιανουάριος 2014 AΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
 
 Ευχαριστούμε τους πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών για την εμπιστοσύνη τους. Παλεύουμε κάθε ημέρα υπό αντίξοες συνθήκες για να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.
 
Η καθιερωμένη εταιρία Alco, γνωστή για την ακρίβεια που προέβλεψε τα αποτελέσματα των περασμένων εκλογών, παρουσίασε εκτενή δημοσκόπηση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών με όλα τα επιστημονικά στάνταρ.
Η επιλογή και η στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου και στη δημοτική παράταξη Αλλαγή Πορείας είναι πρωτόγνωρη και μας γεμίζει τεράστια ευθύνη για την συνέχιση των προσπαθειών μας και την επίτευξη των στόχων μας.
 
Ο λαός του δήμου Άργους  - Μυκηνών εκτίμησε το νοικοκύρεμα, το έργο, τη διεκδίκηση , το δυναμισμό και τους χειρισμούς του δημάρχου. 
 
Αναλυτικά σε όλα  τα επίπεδα:
-Τα ποσοστά ικανοποίησης είναι πολύ υψηλά και ο γενικός βαθμός ικανοποίησης από ψηφοφόρους όλων των κομμάτων!
-Ο βαθμός ικανοποίησης των δημοτών από το δήμαρχο στο χειρισμό δύσκολων καταστάσεων φθάνει το 63%.
-Στην εικόνα των προσώπων, δηλαδή το δείκτη συμπάθειας,  ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ο συγκεντρώνει 69% θετικές γνώμες και μόλις 22% αρνητικές και είναι συντριπτικά πρώτος από όλα τα δημόσια πρόσωπα που έχουν σχέση με την αυτοδιοίκηση.
 -Ήδη, το 55% των δημοτών θεωρεί πως πρέπει να επανεκλεγεί (με 15% να μην απαντά ή να απαντά δεν ξέρω)
 -Στην πρόθεση ψήφου ο δήμαρχος συγκεντρώνει 51,4 % (Θυμίζουμε σε ανάλογη δημοσκόπηση των προηγουμένων εκλογών το ποσοστό ήταν μόλις 38% και έφτασε στο εκλογικό 60%!)
-Στην παράσταση νίκης η Αλλαγή Πορείας είναι πρώτη με 64%!
 
Από τα λόγια του διευθυντή της ΑLCO κ. Κώστα Παναγόπουλου: Η γενική εικόνα είναι πως ο Δήμος Άργους – Μυκηνών έχει δήμαρχο. Οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι με τον δήμαρχό τους και του δίνουν υψηλότατες πιθανότητες επανεκλογής.
 
Όλοι εμείς που πιστέψαμε στην Αλλαγή Πορείας χρωστάμε σε όλους τους πολίτες ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Χρωστάμε τα έργα που υποσχεθήκαμε και σχεδιάζουμε. Χρωστάμε να κάνουμε πράξη την Αστική Ανάπλαση, το Σχέδιο Πόλης, τα 3 Νέα Σχολεία, τα έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, τα γήπεδα, και όλα τα μικρότερα έργα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Παρά τις αντιξοότητες και τη Θεομηνία που αντιμετωπίσαμε είμαστε πεπεισμένοι πως οι πολίτες βλέπουν και αξιολογούν τη διαφορά με το παρελθόν, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα και το καλώς εννοούμενο «πείσμα» για να πάει μπροστά αυτός ο Δήμος. Για να κερδίσει όλα δικαιούται. Και όσα του στέρησαν.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ