Ως ανεξάρτητος θα ξαναζητήσει την εμπιστοσύνη πολιτών ο Τατούλης (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ως ανεξάρτητος θα ξαναζητήσει την εμπιστοσύνη πολιτών ο Τατούλης (video)

Φεβρουάριος 05, 2014 - 18:47

Για τις πολιτικές εξελίξεις και όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του κ. Τατούλη ενόψει εκλογών μίλησε η αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου σε συνέντευξη της, τονίζοντας ότι τα θέματα τα οποία άπτονται της πολιτικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουν να κάνουν με τη στρατηγική και τον τρόπο που κινείται η Περιφέρεια την ορίζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Είναι απολύτως φυσιολογικό κάθε παράταξη και κάθε κόμμα να ορίσει εκείνο τους υποψηφίους που θεωρεί ότι εκφράζουν καλύτερα τις θέσεις και τον αγώνα που κάνουν. Κάνοντας λόγο για την υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη, ανέφερε ότι δεν είναι κάτι που απασχολεί την ίδια προσωπικά αλλά ούτε και την Περιφερειακή αρχή αλλά είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπεριφερειάρχης Κ. Ντίνα Νικολάκου σε όλα όσα ακούγονται απαντά ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Περιφέρεια, δεν την αντιμετωπίζει ως μια προεκλογική περίοδο. Δεν τους ενδιαφέρουν οι εκλογές με τη γνωστή έννοια που ίσχυε μέχρι σήμερα την οποία κρίνει και ως παλαιοκομματική. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου την ενδιαφέρει να είναι συνεπής στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και όλη η Περιφέρεια με τους πολίτες.

Η κ. Νικολάκου επεσήμανε ότι η κατεύθυνση που έχει δώσει ο Περιφερειάρχης μέχρι αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει η Περιφέρεια και όλα τα συλλογικά τα όργανα να δουλεύουν σκληρά.

Επιστρέφοντας πίσω στο 2010 θυμάται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε με ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές κατευθύνσεις οι οποίοι μπήκαν σε μια γραμμή πίσω από τον κ.Τατούλη με κοινό στόχο το καλό της Περιφερείας Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης είχε δώσει δείγματα γραφής με τη δική του πολιτική γραμμή. Ο Πέτρος Τατούλης, αναφέρει, είναι από αυτούς τους πολιτικούς που δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να του δώσει κατεύθυνση.

Πριν από ένα μήνα ο Περιφερειάρχης είχε ανακοινώσει σε προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι η Νέα Πελοπόννησος θα ξαναζητήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών ως ανεξάρτητος συνδυασμός καθώς τα μηνύματα που στέλνει η κοινωνία λένε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και συνεργασία.

Μεταξύ άλλων η κ. Νικολάκου αναφέρθηκε και στις σημερινές δηλώσεις του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Μπούκλη ο οποίος αναφέρθηκε και στον  περιφερειάρχη Πελοποννήσου, λέγοντας ότι είναι αξιόλογος με μεγάλες δυνατότητες αλλά και εμπειρία, όμως πρέπει να κάνει τη δική του αυτοκριτική. Η Κ. Νικολάκου σχολιάζει, λέγοντας, ότι ο κ. Μπούκλης ίσως δεν καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος Τατούλης ασκεί σκληρή κριτική στον εαυτό του, αφού δε συνεργάζεται στενά μαζί του.

Επιπροσθέτως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα τα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων τονίζοντας ότι αυτό το δύσκολο έργο αυτή την «καυτή πατάτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, την πήρε στα χέρια του ο κ. Τατούλης και μέσα σε δυο χρόνια δίνει λύση σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κλείνοντας τη συνέντευξη είπε, ότι η Περιφέρεια στηρίζει την κυβέρνηση που αυτή τη στιγμή κάνει προσπάθειες για να βγει η Χώρα από την κρίση.

Έφη Καστραντά

fX2FBNXrs44