Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας στηρίζει τους αγρότες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας στηρίζει τους αγρότες

Φεβρουάριος 06, 2014 - 08:59

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας στηρίζει των αγώνα των αγροτών που διεκδικούν καλύτερη φορολογία, καλύτερες τιμές στα προϊόντα τους για να μείνουν στα χέρια τους και να συνεχίσουν να παράγουν.

Ο στόχος της πολιτικής της Κυβέρνησης είναι ολοφάνερος. Είναι συμφωνημένοι στόχοι που προωθούνται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μνημόνια ή χωρίς, με λίγους ή πολλούς Δημόσιους Υπαλλήλους.

Στόχος να γίνουν οι μεγάλες εταιρίες σε κάθε χώρα και κλάδο, ανταγωνιστικές έναντι των Κινέζικων, Αμερικανικών, Ρωσικών και άλλων χωρών.

Για να γίνει αυτό πρέπει να φύγουν από τη μέση οι μικροί αγρότες, οι μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι. Οι εργαζόμενοι να έχουν μεροκάματο πείνας.

Αυτά επιτυγχάνονται με την άγρια φορολογία, με την κατάργηση κάθε κοινωνικής παροχής σε Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια.  Με το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας σε ιδιώτες για να επενδύσουν σε παρθένους τομείς, σίγουρους για το κέρδος τους. Επιτυγχάνεται με τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

Τέλος, με τα πλεονάσματα που δημιουργούνται από την πτώχευση του λαού για να πριμοδοτήσουν πάλι το μεγάλο κεφάλαιο.

Φρένο στον αφανισμό μας μπορεί να βάλει μόνο η κοινωνική συμμαχία με τους Εργάτες, τους Επαγγελματίες και τους Αγρότες, ώστε να διεκδικήσουμε ανάπτυξη προς όφελός μας.

Δίνουμε το χέρι σε όποιον αγωνίζεται δίκαια.

Κανένας  μόνος του απέναντι στην Εφορία, στις Τράπεζες.

Κανένας μόνος του στην κρίση.