Αγροτικός Σύλλογος Αργολίδας:Συνεχίζουμε τον Αγώνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγροτικός Σύλλογος Αργολίδας:Συνεχίζουμε τον Αγώνα

Φεβρουάριος 06, 2014 - 11:02

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση του Αγροτικού συλλόγου Αργολίδας: Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, στήσαμε από την Τετάρτη  μπλόκο στην Νέα Επαρχιακή Οδό Μυκηνών-Ναυπλίου στο ύψος του Ανυφίου, ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που μας  οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Ύστερα από τη συνέλευση στο μπλόκο , οι αγρότες της Αργολίδας αποφασίσαμε τα εξής:
Την Πέμπτη 6 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, σύσκεψη εργατικών σωματείων, συλλόγων επαγγελματιών και φορέων της περιοχής στο χώρο του μπλόκου.
Την Παρασκευή 7  Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με αίτημα  την σφράγιση αθεώρητων βιβλίων ασφάλισης ΟΓΑ.
Το Σάββατο 8 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του μπλόκου θα συμμετάσχει το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας Λάρισας, στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα αγροτικών μπλόκων προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση μας.
Την Κυριακή 9 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, καλούμε εργαζόμενους, ΕΒΕ, λαϊκά στρώματα σε συλλαλητήριο στο χώρο του μπλόκου, προκειμένου να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στον αγώνα τους και η αναγκαιότητα συντονισμού του αγώνα με όσους θίγονται από την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους αγρότες, στους εργαζόμενους, στους επαγγελματοβιοτέχνες, στους νέους, στους ανέργους, στους συνταξιούχους, στο λαό της Κεφαλονιάς και απαιτούμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. Σαν ένδειξη αλληλεγγύης καλούμε το λαό της Αργολίδας και την υλική συμπαράστασή  του και μαζεύουμε τρόφιμα και προϊόντα μακράς διάρκειας στο χώρο του μπλόκου.
Καθημερινές συσκέψεις και περιοδείες στα χωριά''.