Παραδόθηκαν 42 νέα οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παραδόθηκαν 42 νέα οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου (photos&video)

Φεβρουάριος 13, 2014 - 18:38

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου πραγματοποίησαν εκδήλωση παράδοσης των νέων οχημάτων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας , την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στο χώρο του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη.

Η αγορά των 21 επιβατικών αυτοκινήτων και των 21 δικύκλων μοτοσικλετών, των 20 αλκοολόμετρων και των συσκευών ελέγχου ταχύτητας των οχημάτων, χρηματοδοτήθηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και συγκεκριμένα μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου με ποσό 1.996.600 ευρώ.

Τα οχήματα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηλίας Γεωργόπουλος μίλησε για το σκοπό της βελτίωσης της ασφάλειας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η κοινωνία της Πελοποννήσου, η Ελληνική Αστυνομία και οι Υπηρεσίες της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης είναι ευγνώμονες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία όλο αυτό το διάστημα παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες υπήρξε πραγματικός υποστηρικτής των προσπαθειών για την  προστασία των πολιτών.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ανέφερε ότι η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια και τελεσφόρησε αποδεικνύοντας τη σημαντική δουλειά και την ευρύτητα των γνώσεων.

Μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης μίλησε για το καινούργιο επιχειρησιακό σχέδιο όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εντάξει κωδικό ο οποίος θα βοηθήσει όχι μόνο στη συνέχιση της προσπάθειας, αλλά και στην απόκτηση από πλευράς Ελληνικής αστυνομίας τις υποδομές, ανά Περιφερειακή Ενότητα, έτσι ώστε να έχει τα δικά της ιδιόκτητα κτίρια.

Έφη Καστραντά

ArcadiaPortal.gr Νέα οχήματα Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελ/σου