Καμπόσος:Kαταφέραμε να αποτρέψουμε οτιδήποτε θα ήταν επιζήμιο για τον τόπο μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος:Kαταφέραμε να αποτρέψουμε οτιδήποτε θα ήταν επιζήμιο για τον τόπο μας

Μάρτιος 30, 2012 - 21:40

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα και την ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού για την δημιουργία κέντρου κλειστής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη δημοτική κοινότητα Κουτσοποδίου, ο δήμος Άργους Μυκηνών έλαβε την ακόλουθη θέση:

Κατά το πρόσφατο παρελθόν όλοι γίναμε μάρτυρες ενεργειών και στοχεύσεων που σε περίπτωση υλοποίησής τους θα οδηγούσαν στην υποβάθμιση του δήμου μας . Όμως με μεθοδευμένες κινήσεις και στοχευμένες και δυναμικές ενέργειες του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου, καταφέραμε να αποτρέψουμε οτιδήποτε θα ήταν επιζήμιο για τον τόπο μας. Θυμίζουμε :
• Αποτρέψαμε την δίοδο του αγωγού παροχής φυσικού αερίου από τις πιο παραγωγικές περιοχές του δήμου μας και πετύχαμε την όδευσή του  σε τελείως διαφορετική διαδρομή, κάτι που φάνταζε στην αρχή ακατόρθωτο.
• Το εκπονημένο σχέδιο για μεταφορά της ΔΟΥ από το Άργος δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
• Η απόφαση για μεταφορά της ΔΕΗ στο Ναύπλιο δεν εκτελέστηκε ποτέ.
• Το σχέδιο ενοποίησης των νοσοκομείων όχι μόνο δεν έθιξε στο ελάχιστο το νοσοκομείο Άργους αλλά αντίθετα το ωφέλησε με τη δημιουργία νέων κλινικών.
Έτσι και τώρα δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και όσους κατεργάζονται σενάρια που ελλοχεύουν κινδύνους για το δήμο μας ότι θα μας βρουν αντίθετους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς . 
Μέχρι και σήμερα καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε αναφορικά με την  δημιουργία κέντρου κλειστής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην δημοτική ενότητα Κουτσοποδίου . Σε περίπτωση όμως που οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δηλώνουμε ότι ο δήμος Άργους Μυκηνών δεν θα εξυπηρετήσει τις προεκλογικές σκοπιμότητες κανενός και δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση οτιδήποτε μπορεί να υποβαθμίσει την ζωή των δημοτών του.
Κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει και υλοποιούμε με καθημερινούς αγώνες.
Ο δήμος Άργους Μυκηνών έχει χαράξει αλλαγή πορείας και καμία ενέργεια τρίτων δεν θα σταθεί ανάχωμα σε αυτήν.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών χαμογελώντας με νόημα δήλωσε: Κανένας δε θα ενοχλήσει το δήμο Άργους Μυκηνών»