Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Μάρτιος 31, 2012 - 07:34

Καλημέρα,
Άσχημα έκλεισε η στήλη την Κυριακή με μια μόλις επιτυχία το διπλό του Λεβαδειακού, δεν πιάσαμε το 1 της Παρι, αλλά ούτε και το Over στο Αγιαξ – Αιντχοφεν. Πάμε στα σημερινά, με πολύ πλούσιο πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο.
287: 2 (2,95)
Ακρινγκτον – Γουιμπλεντον: Θα μου πεις ρε Κόμη που πας και τα βρίσκεις αυτά. Ματς για την Β’Αγγλίας ανάμεσα σε δυο μέτριες ομάδες. Ο λόγος που πάω στο διπλό είναι πως η Ακρινγκτον θα παίξει στο παιχνίδι χωρίς 5!! αμυντικούς παίχτες. Ουσιαστικά χωρίς άμυνα. Σε δεύτερη επιλογή θα έβαζα το Over. Η Γουιμπλεντον θα κατέβει χωρίς μόνο τον Μουρ. Αξίζει το ρίσκο το διπλό.
291: 1 (1,95)
Πλιμουθ – Μπραντφορντ: «Ο Θάνατος σου η ζωή μου» το συγκεκριμένο ματς, τους χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί. Και οι δυο θέλουν την νίκη για να ασφαλίσουν την θέση τους πιο πολύ και να μην μπούνε σε περιπέτειες σε ένα ενδεχόμενο υποβιβασμό. Θα πάω στον άσσο όμως γιατί η Μπραντφορντ θα κατεβεί χωρίς δυο πολύ σημαντικούς και βασικούς παίχτες : Μακ Λάφλιν (τερματοφύλακας), Α.Ντέιβις και Ολιβερ (αμυντικοί). Πλήρης η Πλιμουθ.
307: 1Χ (1,67) Δ.Ε
Χιρονα – Λα Κορουνια: Τρένο η Λα Κορουνια, ετοιμάζει ήδη της βαλίτσες της για την Primera. Με 66 βαθμούς είναι μόνη πρώτη και η δεύτερη Θελτα στους 59. Η Χιρονα από την άλλη παίζει το τελευταίο χαρτί της για να σωθεί, τελευταία μαζί με την Ταραγονα. Με νίκη πιάνει την Αλκογιανο στην 19 θέση. Επίσης η Χιρονα έχει και νέο τεχνικό καθώς απολύθηκε ο Ουριμπε και ήρθε στην θέση του ο Σαλαμερο. Θα διαλέξω διπλή ευκαιρία εδώ καθώς το 1,67 με καλύπτει απόλυτα. Για τους πιο ριψοκίνδυνους ο άσσος στο 3,40 είναι ρίσκο. Εκτός δυο βασικοί της Λα Κορουνια: Χουάν Ντομίνγκεθ (μέσος) και Ρίκι (επιθετικός-πρώτος σκόρερ με 10 γκολ). Για την Χιρονα εκτός Λουσο (Αμυντικός), Γκοιρια (Φορ) και ο Σανταμαρια (Τερματοφύλακας).
.
Καλή επιτυχία.