Τι λέει ο Τατούλης για τη Νέα Πελοπόννησο αλλά και τα χρίσματα (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τι λέει ο Τατούλης για τη Νέα Πελοπόννησο αλλά και τα χρίσματα (video)

Μάρτιος 04, 2014 - 20:19

Τατούλης: Η Νέα Πελοπόννησος αποτελεί μεγάλο κομμάτι της Νέας Ελλάδας

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αποσαφήνισε πλήρως, δίνοντας ξεκάθαρη εικόνα τα όποια ερωτήματα ταλανίζουν πολίτες αλλά κυρίως «αντιπάλους» της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά την «ανεξαρτητοποίηση», που πολλοί τελευταίως πρεσβεύουν, χρησιμοποίησε ένα ρητορικό ερώτημα, λέγοντας πόσο ανεξάρτητος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος περίμενε χρίσμα από κομματικό φορέα για να υποβάλλει την πρότασή του στους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ απαντά ότι αυτό θα εκτιμηθεί εντέλει από τους πολίτες.

Η προεκλογική περίοδος, είναι κάτι άγνωστο για την περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς ο ίδιος τονίζει ότι εξ αρχής κοινός γνώμονας του ιδίου αλλά και των συνεργατών του είναι να υπάρξει υποστήριξη στον πολίτη με συνέπεια μέχρι και το τέλος της πενταετίας, χωρίς καμία διάθεση ψηφοθηρίας ή προεκλογικής αγωνίας από πλευράς της «Νέας Πελοποννήσου».

Ο Πέτρος Τατούλης, δηλώνει βαθύτατα δημοκρατικός, κάτι το οποίο σκιαγραφείται από όλη την πολιτική του πορεία μέχρι στιγμής, ενώ τονίζει ότι οι πολίτες θα κρίνουν το έργο της Περιφέρειας στη διαφάνεια αλλά και στην εντιμότητα. Ο καθένας , επισημαίνει, εννοώντας προφανώς αυτούς που απλώς εκλογολογούν και μόνον, μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Η πολιτική είναι δημιουργική μέχρι τέλους, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ εστιάζει κυρίως στην προαίρεση αλλά και τη νοημοσύνη των πολιτών, λέγοντας ότι οι πολίτες είναι ωριμότεροι απ’ ότι οι πολιτικοί, θέλοντας με αυτό να πει ότι την τελική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων των επικείμενων εκλογών, οι πολίτες θα τη διαμορφώσουν με γνώμονα και άξονα το τι προσέφερε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αυτούς, και κατά πόσο ανταποκρίθηκε στον πολίτη το έργο της εν λόγω Περιφέρειας.

Ερχόμενοι τώρα, στην αυτή καθαυτή παράταξη της Νέας Πελοποννήσου, ο κος Τατούλης μίλησε για μία δυναμική παράταξη με σχέδιο και δράση, αφού λοιπόν κάθε τι δυναμικό εξελίσσεται έτσι και η παράταξη η συγκεκριμένη πορεύεται με νέα άτομα, που φέρουν καινοτόμες ιδέες. Ο πυρήνας , λέει ο Πέτρος Τατούλης είναι εδώ, δείχνοντας τα άτομα που πλαισίωναν τη συνέντευξη. Ο σκληρός πυρήνας είναι εδώ λοιπόν, ενώ όπως ο ίδιος τονίζει οι υπόλοιποι εκφράζουν τον μικρόκοσμο του εαυτού τους. Η «Νέα Πελοπόννησος» , είναι πάντα πολιτικά επίκαιρη, ενώ και για την επόμενη πενταετία με καθαρότητα και έντιμα θα ανακοινωθεί και το νέο πλάνο το πολιτικό.

Δε θα ασχοληθώ με σκανδαλολογία, τονίζει, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αντιτίθεμαι, γιατί εμπιστεύομαι όπως και πάντα τον Πελοποννήσιο πολίτη και την κρίση του.

Σε ό, τι λέγεται και στόχο έχει να βάλλει την Περιφέρεια αλλά και προσωπικά, μεμονωμένα άτομα της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», ο Πέτρος Τατούλης, τονίζει ότι πάντα πρέσβευε τη λογική της ανεξαρτητοποίησης. Έχοντας μονίμως σαν αρχή του την εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν πίστεψε σε όλη την πορεία του ως Περιφερειάρχης καμία κομματική σχέση, γι’ αυτό άλλωστε από πολύ νωρίς, ανακοίνωσε ότι η παράταξή του, θα πορευτεί ως ανεξάρτητη, μην έχοντας να φοβηθεί το παραμικρό, αφού βασίστηκε στην εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά και στο έργο που κατόρθωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου να υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε πλέον, είναι η Τρίτη Περιφέρεια της Ελλάδας, μια Περιφέρεια όπου από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως δύσκολη και η παράταξη Τατούλη κατόρθωσε με επιτυχία να φέρει σε μια θέση αρκετά ικανοποιητική.

Τέλος, δηλώνει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα εργαλείο πολιτών και πρέπει σε κάθε περίπτωση να απεγκλωβίζεται, όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε, από την οιαδήποτε κομματική στήριξη, άλλωστε η «Νέα Πελοπόννησος», δεν προσπάθησε ποτέ να δημιουργήσει πελατειακές και κομματικές σχέσεις, μόνη της βάδισε με ικανούς συνεργάτες στο στόχο της, που ήταν πάντα η καλυτέρευση συνθηκών για τον πολίτη της Πελοποννήσου, σε κάθε επίπεδο.

ArcadiaPortal.gr Τατούλης: Η Νέα Πελοπόννησος είναι ανεξάρτη