«Κωλοτούμπα» Βουδούρη για τα απορρίμματα ; (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Κωλοτούμπα» Βουδούρη για τα απορρίμματα ; (video)

Μάρτιος 14, 2014 - 12:54

Πριν λίγες μέρες ο κ. Βουδούρης σε συνέντευξη του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης υποστήριξε ότι αν κερδίσει τις εκλογές, δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων της περιφέρειας , αλλά θα ελέγξει κάθε σκοτεινή πτυχή του. Σε σημερινή του συνέντευξη τόνισε ότι έχει τις δικές του προτάσεις και δε θα δεχτεί το έργο της διαχείρισης έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, καθώς θεωρεί ότι έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων, με διαβουλεύσεις που έγιναν ‘’κατόπιν εορτής’’ και με συμπράξεις οι οποίες μόνο συμπράξεις δεν είναι.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου βρέθηκε την Πέμπτη 13 Μαρτίου στην Τρίπολη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η έναρξη του προγράμματος που θα ακολουθήσουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη συνάντηση, που γίνεται στα πλαίσια περιφερειακής εμβέλειας, θα τεθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συγκρότηση των κατευθύνσεων  και την ένταξη συγκεκριμένων δράσεων για τον κάθε νομό της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πρόγραμμά του ο κ. Βουδούρης περιλαμβάνει την ανάπτυξη προς όφελος των κατοίκων, η όποια θα επιτευχθεί με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες.
Μεταξύ άλλων μίλησε και για το έργο της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της περιφέρειας Πελοποννήσου,   Ο κ. Βουδούρης μίλησε και για το ψηφοδέλτιό του στο οποίο θα υπάρχουν ονόματα από το ευρύ πολιτικό φάσμα και με δύο σταθερές, όπως αυτή του αντιμνημονιακού χαρακτήρα.

Για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον επίσης υποψήφιο κ. Μανώλη απάντηση για άλλη μια φορά, ότι είναι σταθερός σε ορισμένες δεσμεύσεις. Διαγράφηκε δύο φορές όπως αναφέρει γιατί αρνήθηκε να ακολουθήσει τις αθετήσεις των δεσμεύσεων εκάστοτε ηγεσιών.

Για τα λεγόμενα σκάνδαλα του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν ως έχουν.  Η αδιαφάνεια, ο συγκεντρωτισμός , όλα τα φαινόμενα αυτού του είδους είναι άμεσα συνδεδεμένα με το περιεχόμενο της πολιτικής.

Έφη Καστραντά

ArcadiaPortal.gr Ο Βουδούρης στην Τρίπολη