Τατούλης σε Βουδούρη και Μανώλη: Αντιμετωπίστε με πολιτικά και με σοβαρότητα (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης σε Βουδούρη και Μανώλη: Αντιμετωπίστε με πολιτικά και με σοβαρότητα (video)

Μάρτιος 14, 2014 - 16:16

Τατούλης: Ο καθένας κουβαλά τη δική του ιστορία τη δική του αισθητική και οι πολίτες της περιφέρειας είναι πολύ έξυπνοι για να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές

Για όλους και για όλα μίλησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 14 Μαρτίου στην Τρίπολη, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί.

Ο καθένας κουβαλά τη δική του ιστορία τη δική του αισθητική και οι πολίτες της περιφέρειας είναι πολύ έξυπνοι για να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορέςΟι ερωτήσεις στράφηκαν γύρω από την προεκλογική περίοδο, η οποία έχει ανάψει για τα καλά, με τον υποψήφιο Οδυσσέα Βουδούρη να αναιρεί τις θέσεις του για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον Γιάννη Μανώλη να αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά και να καλεί τον κ.Τατούλη σε δημόσιο διάλογο.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι η προεκλογική περίοδος πρέπει να έχει κάποια σοβαρότητα και αυτό είναι το στοίχημα της αξιοπρέπειας, από την οποία  πρέπει να υπάρχει κάποια νηφαλιότητα χωρίς κορώνες. Οι συμπολίτες μας πρέπει να αποφασίσουν στη βάση των σχεδίων που έχει να κάνει ο καθένας για το πώς βλέπει από τη δική του μεριά την εξέλιξη των πραγμάτων στην Πελοπόννησο.

Περίμενε περισσότερη σοβαρότητα από τον κ. Βουδούρη δήλωσε ο κ. Τατούλης, καθώς ο ίδιος κάνει πολιτική αντιπαράθεσης .Τιμά τον  τότε επικεφαλή κ. Πετράκο και ακόμα περισσότερο εκτιμά τον κ. Πατσαρίνο γιατί μπορεί να είχαν πολιτικές αντιπαραθέσεις στο περιφερειακό συμβούλιο αλλά ήταν σταθεροί στις θέσεις τους και δεν διαπραγματεύτηκαν κάποια αλλαγή στις απόψεις τους.

Ο κ. Βουδούρης ακόμα δεν πάτησε το πόδι του στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει «κωλοτούμπες» στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς από τη μία ανέφερε ότι δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό και από την άλλη έκανε μία «τουμπίτσα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης. Στη συνέχεια ξεκαθάρισ ότι κανένας διεθνής διαγωνισμός δεν μπορεί να εξελιχθεί αν όλες οι ελεγκτικές αρχές του τόπου δεν τον εξετάσουν. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί απέδειξαν ότι ο διαγωνισμός ήταν σύμφωνος και σύννομος με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής νομοθεσίας.

Στην περιφέρεια εργαζόμαστε σκληρά αναφέρει ο κ. Τατούλης, υπάρχει εμπειρία και γνώση, υπάρχει απόλυτη συνεργασία, επιτυγχάνονται οι στόχοι, υπάρχει μια εξαιρετική σοβαρότητα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αυτό που επιτύχαμε με κόπο έχοντας δίπλα τους πολίτες της Πελοπόννησο.  Σοβαρότητα νηφαλιότητα και πρόταση λέει ο περιφερειάρχης κάνοντας έκκληση  ενόψει προεκλογικής περιόδου καθώς όπως τονίζει αυτός είναι ο σκοπός των εκλογών.

Σε ερώτησή μας για την διατύπωση του κ. Μανώλη ότι γνωρίζει πολλά για την Περιφέρεια και τον ίδιο, αλλά και για την πρόκληση που έθεσε προς στον  περιφερειάρχη για δημόσιο διάλογο, ο κ. Τατούλης είπε: «Ο κ. Μανώλης είναι ένας άνθρωπος από τα παλιά, εγώ δε θα κάνω έναν τέτοιο διάλογο, τη στιγμή που δεν έχει θέσεις, απόψεις και προτάσεις. Ο καθένας κουβαλά τη δική του ιστορία τη δική του αισθητική και οι πολίτες της περιφέρειας είναι πολύ έξυπνοι για να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές.»

ArcadiaPortal.gr Τατούλης για Βουδούρη και Μανώλη