Ράγιου: Με αισιοδοξία και «μαγκιά» θα αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ράγιου: Με αισιοδοξία και «μαγκιά» θα αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο (video)

Απρίλιος 11, 2014 - 14:21

Στην Ευρωβουλή πρέπει να είναι άνθρωποι που το λέει η καρδιά τους

Η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ Νατάσσα Ράγιου, βρέθηκε στο στούντιο του ArcadiaPortal και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Έφη Καστραντά, μίλησε για την  υποψηφιότητά της στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Αν και δεν έχουν βγει επίσημα οι λίστες με τους υποψηφίους των ψηφοδελτίων και δεν έχουν ανακοινωθεί δια στόματος του Αντώνη Σαμαρά, με τα μέχρι τώρα δεδομένα η κα Ράγιου θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερο τώρα από οποιαδήποτε άλλη φορά, ανέφερε η κ. Ράγιου, μας έχει πιάσει μια εκλογολαγνία, σε σημείο οι υποψήφιοι στις τριπλές εκλογές του Μαΐου να είναι πάρα πολλοί. Πρέπει να ξέρουμε όλοι πού πατάμε καθώς δεν μπορούν όλοι να έχουν κάποιο τέτοιο αξίωμα, γιατί σίγουρα δεν κάνουν όλοι για βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι πρωθυπουργοί. Δυστυχώς με τις τόσες πολλές υποψηφιότητες δεν θα υπάρχουν ψηφοφόροι αναφέρει η κα Ράγιου. Αυτό που ίσως την τρομάζει είναι το «δεν ξέρω και δεν απαντώ, δεν πάω να ψηφίσω», αυτή η απαισιοδοξία του κόσμου δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές.

Σε εποχές κανιβαλισμού και ανθρωποφαγίας θα πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου και την λογική σου γιατί με όλα αυτά τα σκάνδαλα τα οποία αποκαλύπτονται τον τελευταίο καιρό και που μπορεί να αποκαλυφθούν κι άλλα στη συνέχεια ο κόσμος θα πρέπει να έχει κρίση να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος, το «λαμόγιο» από τον σωστό.

Το να καθίσουμε στον καναπέ και να παρατηρούμε την πολιτική ζωή της χώρας  και τις εξελίξεις σαν απλοί θεατές δε θα ξημερώσει μια καλή μέρα αύριο.

Ακόμα και οι πολίτες με αριστερές πεποιθήσεις έχουν παραδεχθεί τον Αντώνη Σαμαρά γιατί έχει μπει σε ένα τούνελ και προσπαθεί να βγάλει τη  χώρα από εκεί με θυσίες του λαού με πληγές αλλά αν σταματάς στο δρόμο να πετάξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που γαυγίσει δεν θα φτάσεις ποτέ στο στόχο σου, τόνισε.

Μεταξύ άλλων η κ. Ράγιου μίλησε και για το νέο τρόπο ψηφοφορίας στις Ευρωεκλογές τον οποίο θεωρεί πολύ άρτιο γιατί οι πολίτες θα επιλέξουν ποιοι ευρωβουλευτές θα πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά γιατί το να έχεις δυνατή φωνή στην Ευρώπη και να διεκδικήσεις πράγματα για τη χώρα σου είναι πολύ σημαντικό καθώς εκεί παίζονται όλα. Αν δεν είμαστε αισιόδοξοι και «μάγκες» δε θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Η κ. Ράγιου μίλησε για την πιθανή συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας λέγοντας ότι αυτή η ιδέα έχει παρέλθει καθώς και όποια άλλη πρόταση υπήρχε.

Στόχος της τώρα είναι η μεγάλη πρόκληση των Ευρωεκλογών και θεωρεί ότι πρέπει να είναι εκεί άνθρωποι που το λέει η καρδιά τους.

«Τίποτα δεν έχει κλείσει μέχρι να κλείσει και τίποτα δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι να είναι επίσημο. Εάν έχουμε μια σταθερή πολιτική κατάσταση με μια σωστή αντιπολίτευση, πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μαζί και να διεκδικούμε μάρμαρα ή κονδύλια για τον τουρισμό. Κάποια στιγμή οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουμε τους μονόλογους και να ξεκινήσουμε να μιλάμε μεταξύ μας», αναφέρει κλείνοντας.

ArcadiaPortal.gr Η Νατάσα Ράγιου για τις ευρωεκλογές