Παρουσίαση ιδρυτικής διακήρυξης «Πελοποννησιακής συνεργασίας»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση ιδρυτικής διακήρυξης «Πελοποννησιακής συνεργασίας»

Απρίλιος 11, 2014 - 15:37

Τη διακήρυξη των αρχών της παράταξης «Πελοποννησιακή συνεργασία» Πρόταση ανάπτυξης,  γνωστοποίησε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Γιώργος Δέδες  σε συνέντευξη τύπου όπου παραχώρησε την Παρασκευή 11 Απριλίου δίπλα στη Μαριλένα Σούκουλη και στους Γιώργο Πουλοκέφαλο,   Ανδρέα Πουλά και Παναγιώτη Αλευρά. Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν οι αρχές του συνδυασμού οι οποίες είναι και το στίγμα,  η φιλοσοφία, η αντίληψη των μελών της και όλη η κοσμοθεωρία που έχουν για το χώρο της αυτοδιοίκησης  στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η παράταξη  εκφράζει την ανάγκη για μια μεγάλη συνεύρεση, συνένωση, σύνθεση, υγιών κοινωνικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων με στόχο στις επερχόμενες εκλογές να απαντήσουν θετικά σε μια μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά στην Πελοποννήσου και στους πολίτες της ανέφερε ο κ. Δέδες.

Στη συνέχεια μίλησε για τα άτομα τα οποία πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο όπου είναι άνθρωποι  κοινωνικά, επιστημονικά και επαγγελματικά καταξιωμένοι, με διαδρομή στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. 

Είμαστε στη συνένωση δυνάμεων που προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς , ιδεολογικούς χώρους τους οποίους δεν απαρνούμαστε αναφέρει, αλλά  συνενώνουμε δυνάμεις σε ένα μεγάλο στοίχημα, επειδή οι ιδεολογικές  μας διαφορές δεν μας αποτρέπουν στο να συμφωνήσουμε για τα ζητήματα του τόπου και της περιφέρειας μας.

Στη συνέχεια ο κ. Δέδες ξεκαθάρισε τη θέση του για το αν θα δεχθεί στήριξη από κάποιο κόμμα, λέγοντας ότι είναι  η μονή παράταξη που από το πρώτο κείμενο που έβγαλε οριοθέτησε τη θέση της και τη διαφοροποίησε σε σχέση με την παράταξη του κ. Βουδούρη και του ΣΥΡΙΖΑ.