Συνάντηση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας με τον Γιάννη Ανδριανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας με τον Γιάννη Ανδριανό

Απρίλιος 17, 2014 - 10:54

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Γιάννη Ανδριανό είχε το απόγευμα της Τρίτης 15 Απριλίου 2014 αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Μάριο Λώλο, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπαθανασίου, τη Γενική Γραμματέα Χριστίνα Ζαχοπούλου και τον Ταμία Βασίλη Κουτρουμάνο.

Η αντιπροσωπεία  παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της ΕΦΕ και ιδιαίτερα αυτά της αρμοδιότητος του κ. Ανδριανού, και ανέπτυξε τις προτάσεις της και τις σχετικές μελέτες όσον αφορά την επίλυσή τους, σύμφωνα και με τις πάγιες θέσεις αρχών της Ένωσης.

Ο Υφυπουργός άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των εκπροσώπων της ΕΦΕ, διαβεβαίωσε πως η Ένωση θα συμμετάσχει σε όλα τα στάδια της Νομοπαρασκευαστικής  και Νομοτεχνικής Επιτροπής που αφορά τη δημιουργία του νέου Αθλητικού  Νόμου, όπου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου σύμφωνα με τις προτάσεις της, ενώ περαιτέρω διαβεβαίωσε πως θα καταβληθεί επίσης κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση όσων προβλημάτων μπορούν να αντιμετωπισθούν άμεσα και προ της ψηφίσεως του εν λόγω Νόμου.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε την ικανοποίηση του κλάδου για την εγκαρδιότητα της υποδοχής και την θετική αντιμετώπιση των αιτημάτων αρμοδιότητας του Υφυπουργού κου Γιάννη Ανδριανού και δήλωσε πως αναμένει πως θα υπάρξει το συντομότερο έμπρακτη ανταπόκριση επί των ανωτέρω διαβεβαιώσεων.