Το σχόλιο του Σωκράτη

Ο Γιάννος και το σύστημα

Οκτώβριος 25, 2018 - 17:37

Γιάννο μου, το μαντίλι σου πού το 'χεις λερωμένο;

Το μαντίλι και τας χείρας ως τον αγκώνα, θα προσέθετα.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, πρωτοπαλίκαρο του Εκσυγχρονιστή, βρίσκεται πλέον στον Κορυδαλλό, στα κελιά της «17 Νοέμβρη», προφυλακισμένος ομού μετά της συζύγου του. Διότι και ύποπτοι φυγής στο εξωτερικό είναι, και ύποπτοι για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων και δεν συμφώνησαν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών τους.

Τα «μυστικά κονδύλια», ο Καμμένος και η παραίτηση Κοτζιά

Οκτώβριος 18, 2018 - 09:48

Τα τιτιβίσματα δίνουν και παίρνουν!

«Θα γίνει τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών;»

Πόνος ψυχής κατέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα όταν δέχτηκε την παραίτηση του υπουργού του του Εξωτερικών και «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και απέδειξε περίτρανα ότι τη χώρα κυβερνά ένας Καμμένος τού κάτω από 1%, ο οποίος περνάει τη μικροπολιτική του, προσφέρει καλή υπηρεσία στη Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα αλωνίζει.

Πολιτικοί βάτραχοι, αριστερο-δεξιοί

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 23:01

Πόσο μπροστά ήσουν, Άντζελα Γκερέκου!

Το 2015 παράτησε το ΠαΣοΚ με ένα μόλις νεύμα του Σαμαρά και εχρίσθη υποψήφια βουλευτής στην Κέρκυρα με τη ΝΔ -τι κι αν είχε διατελέσει και υφυπουργός με το κόμμα!, τι κι αν είχε μιλήσει πολλάκις για το ιδεολογικό στίγμα του ΠαΣοΚ που καθόρισε την Ελλάδα!- κι από τον ήλιο τον πράσινο τον αυτόφωτο πέρασε στον πυρσό τον γαλάζιο τον ετερόφωτο εν μια νυκτί.

Και ο Κουφοντίνας... θα κάνει το αγροτικό του!

Αύγουστος 04, 2018 - 09:48

Α, ρε άτιμε ντουνιά! Χρωστάς 500 ευρώ στην Εφορία; Στην μπουζού. Χρωστάς στο ΟΑΕΕ και σε τσιμπάει η Τροχαία για μη χρήση ζώνης; Στην μπουζού.

Ή μήπως αυτά τα μέτρα τα ανακάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα σας γελάσω.

Διότι αν όντως τα ανακάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και αν ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, σύμφωνα με το αγαπημένο μότο του Αλέξη, να τον ευχαριστήσουμε.

Αλλά δεν ξέρουμε αν έχει ξαναγίνει καταδικασθείς 13 φορές ισόβια πρωτοδίκως και 11 φορές ισόβια μετά την έφεση να πηγαίνει σε αγροτική -ανοικτή- φυλακή.

Μέτρα «αντίστροφης πορείας» και μετά... σωθήκαμε!

Μάιος 21, 2018 - 15:16

Είναι πλούσια η ελληνική γλώσσα, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλει να αφήσει μήτε λιθάρι που να μη βάλει τη σφραγίδα του επάνω, την... εμπλουτίζει όλο και περισσότερο με νεολογισμούς. Που μάλιστα δεν έχουν καμία μα καμία ουσία -γλωσσική ή άλλη.

Η Μακεδονία ανήκει στους «σκελετούς» και στους γραφικούς;

Ιανουάριος 23, 2018 - 09:26

Ω, θεοί του Ολύμπου και μανούλα μας Ολυμπιάδα... Θες ως Έλλην να υποστηρίξεις το όνομα της πατρίδας σου. Και λες, θα κατεβώ στο συλλαλητήριο να φωνάξω να μην μου την ξεπουλήσουν άλλο, φτάνει τόσο!

Αλλά ανεβαίνοντας στη συμπρωτεύουσα, συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι συλλαλητήριο αλλά συλ-λάλημα!

Tags: 

Μας δουλεύεις, Κυριάκο;..

Ιανουάριος 11, 2018 - 10:16

Διάβασα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το δικαίωμα στην απεργία και το 50%+1, και επιθυμώ σφόδρα να σταθώ απέναντι από τον Κούλη, να τον κοιτάξω με τα όμορφα γουρλωτά μου μάτια καλά-καλά και να του κουνήσω το δάχτυλο δεξιά - αριστερά για να δω αν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα το παιδί!

Αυτός ο... νεφεληγερέτης πολιτικός (συγχώρα με, Δία, που σου παίρνω το επίθετο), αφού δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίον θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να (μην!) κηρύσσονται οι απεργίες, διαφωνεί ως προς την (μη!) κήρυξη των απεργιών και προτείνει...

Ιδού πώς θα κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας

Ιανουάριος 08, 2018 - 17:00

Έχει σχέδιο και πλάνο το παλικάρι για να ξανακερδίσει τις εκλογές όταν (εκείνος αποφασίσει να....) γίνουν και σας το παρουσιάζω ευθύς αμέσως, επειδή οι πληροφορίες είναι ζεστές-ζεστές και θα μας προλάβει κανένας Αντζολέτος, ώρα του καλή!..

Το «Game of Thrones» της Νέας Δημοκρατίας

Δεκέμβριος 05, 2017 - 15:59

Έλα, τώρα, Κούλη μας. Για να πολεμήσεις τον δράκο της οικογενειοκρατίας (ποιος; εσύ!) και για να εκπληρώσεις, όπως λες, την αποστολή που έχεις αναλάβει, δεν θα διοριστεί κανείς συγγενής σου στη μελλοντική σου (αν και εφόσον, λέμε τώρα) κυβέρνηση. Και για όλα τα παραπάνω, για να μην σε πουν, δηλαδή, «νεποτιστή» (ποιον; εσένα!), θα πετάξεις από το γκοβνέρνο σου την Ντόρα;..

Την Ντόρα;

Η Ντόρα έχει προσφέρει στη ΝΔ όσα ούτε καν τολμάς να ονειρευτείς, αγόρι μου.

Ανεβαίνει η Φώφη και χαίρεται ο Κούλης

Νοέμβριος 27, 2017 - 16:21

Τώρα που τελείωσε το πανηγυράκι που στήθηκε στις εκλογές τις κεντροαριστεράς και καταλάγιασε ο θόρυβος, ήρθε η ώρα για εκτιμήσεις για το πως διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό από εδώ και πέρα.

Σελίδες

Subscribe to Το σχόλιο του Σωκράτη