Το σχόλιο του Σωκράτη

Όμαιμοι, ομόθρησκοι και ομοίως άχρηστοι!

Αύγουστος 09, 2017 - 21:38

Ο κοσμάκης στη μέγγενη της φορολογίας, 250.000 ελεύθεροι επαγγελματίες βαράνε τα κεφάλια τους στους τοίχους του ΕΦΚΑ που δεν φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να διοριστούν στο Δημόσιο και άνοιξαν επιχειρήσεις, τρομάρα τους, και για ακόμα μία φορά κυβέρνηση και ΝΔ πλακώνονται για τους χριστιανούς ταλιμπάν, το ισλαμικό τέμενος που πρέπει να ανεγερθεί, την προσευχή στα σχολεία και άλλα χαριτωμένα που αποδεικνύονται άνευ σημασίας όταν...

Συνεπείς πάνω απ' όλα!..

Αύγουστος 03, 2017 - 08:45

Οι πολιτικοί μας έχουν βαθιά «πιστεύω» και στηρίζουν την άποψή τους! Βέβαια, όταν αλλάζουν κόμμα και συνήθειες, αλλάζουν και απόψεις...

Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Θόδωρος Παραστατίδης το 2011 ήταν βουλευτές του ΠαΣοΚ και ψήφισαν με χαρά τον Νόμο Διαμαντοπούλου, όπως και οι Πάνος Καμμένος και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ως μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Σήμερα, στην κυβέρνηση πια, άλλαξε ο κολιές και έγινε βραχιόλι: παράτησαν τον Νόμο Διαμαντοπούλου και ψήφισαν το αντίθετό του, τον Νόμο Γαβρόγλου.

Καλά μπάνια, κύριε υπουργέ...

Ιούλιος 27, 2017 - 19:09

Δεν του πήρε πολύ του Άκη να συνέλθει από τον εγκλεισμό και από της φυλακής τα σίδερα. Μετά την αποφυλάκισή του στον Μάιο, όταν η σύζυγος με τον τρομερό statement κότσο ακριβώς στο μέσον της κεφαλής και την Adidas περιβολή τον παρέλαβε από το κελί και τον πήγε σπίτι τους.

Από όπου ο Άκης βγήκε στο μπαλκόνι για να δει, υποτίθεται, το σχολείο του γιου του από εκεί ψηλά και, εντελώς φυσικά, σήκωσε το χέρι σαν σε προεκλογική εκστρατεία το πάλαι ποτέ και χαιρέτησε το πλήθος των δημοσιογράφων που τον απαθανάτιζαν ελεύθερο πια.

Μωρά μου, σόρι, ήμουν άπειρος στο ζόρι!

Ιούλιος 25, 2017 - 12:01

«Slowly, slowly what nobody believed could happen, will happen. We will extract the country from the crisis... and in the end that will be judged», είπε ο μικρός Αλέξης με τα σπαστά του αγγλικά (σιγά-σιγά, slowly, slowly και how from here morning-morning... αλλά έχει κάνει πολύ χειρότερα το παιδί!).

Από πού βρωμάει το ψάρι;

Ιούλιος 01, 2017 - 11:37

Τα Εξάρχεια ανήκουν στους κουκουλοφόρους τους. Το Μενίδι ανήκει στους Ρομά που συνεχίζουν να πυροβολούν στης κυβέρνησης τον «γάμο». Τα Θρησκευτικά στους Σαββόπουλο-Μαχαιρίτσα-Πυξ-Λαξ, «άσ' την να λέει» την Ένωση Θεολόγων, η Ιστορία στους αναθεωρητές - αποδομιστές - αποσοδομιστές και το Αιγαίο όχι στα ψάρια του, αλλά στον Καμμένο, που καβαλάει τα ελικόπτερα ντυμένος αξιωματικός επειδή του αρέσει η «θάλασσα πλατειά, σ' αγαπώ γιατί μου μοιάζεις».

Το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης ...στο twitter

Ιούνιος 18, 2017 - 11:13

Η πολιτική σκηνή της χώρας όλο και ...κατεβαίνει επίπεδο με αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες. Πριν λίγες μέρες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέβασε μια γραβάτα με πέη και μετά την κατέβασε στον λογαριασμό του στο twitter γράφοντας: «Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..» έγραψε λίγο μετά ο κ. Καμμένος στο λογαριασμό του στο τουίτερ και διέγραψε την ανάρτηση με τη φωτογραφία της γραβάτας.

Ο κακός ο λύκος έφαγε τον «κακό πρωθυπουργό»...

Ιούνιος 09, 2017 - 22:14

Βουίζει ο τόπος. Λαθροχειρία έγινε σε κείμενο που δόθηκε τη Δευτέρα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στα ΕΠΑΛ. Συγκεκριμένα, στο πραγματικά συγκινητικό κείμενο του Θεοτοκά (1956) με τις παραινέσεις ενός πατέρα στο γιο του, άλλαξε μία φράση.

Αλλά τι φράση!

Και ο Αλέξης με το φέσι, θα γελά και θα σου γνέφει...

Ιούνιος 02, 2017 - 11:49

Άμα το 'χει ο άνθρωπος με τα αξεσουάρ και με την πολιτική, κάνει μπαμ από μακριά, βρε παιδί μου! Όπως ο Πρωθυπουργός μας.

Ο Αλέξης άφησε τις γραβάτες που θα φορούσε -είναι και τσάμπα, τόσες του έχουν χαρίσει εις τας Ευρώπας- και έπιασε τα φέσια. Άμα πήγαιναν καλά τα πράγματα με το χρέος -λες και είναι ποτέ δυνατόν αυτό!- ο Αλέξης είχε πει ότι θα έβαζε γραβάτα.

Σήμερα, από το υπουργείο Εσωτερικών, ο Αλέξης είπε:

«Μπένι» για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μάιος 22, 2017 - 03:24

Μην τον κατηγορείτε τον Βενιζέλο. Κάπως πρέπει να ζήσει ο άνθρωπος σε δυο-τρία χρόνια. Διότι ποιος ζει και ποιος... ΠαΣοΚ έως τότε. Άσε που γυρίζει στο Κίνημα και ο Γιωργάκης και δεν χωράνε και οι δύο. Άσε που ο μισθός του καθηγητή δεν φτάνει ούτε για «ζήτω». Τι περιμένετε, δηλαδή;

Ο «οργανωμένος» ελληνικός πολιτισμός...

Μάιος 08, 2017 - 02:52

Ο αθλητισμός στην Ελλάδα δεν είναι ευκαιρία για γιορτή. Είναι ευκαιρία για ξέπλυμα, για ντόπα, για ξύλο. Βλέπω την πραγματικά τρομερή φωτογραφία του Βήχου Νίκου (Intime News) και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ολόκληροι άντρες που πιθανόν είναι γονείς πλακώνονται στα μπουνίδια για το άδικο ή το δίκαιο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και -πολύ χειρότερα!- προτού αυτός ο αγώνας ξεκινήσει!

Σελίδες

Subscribe to Το σχόλιο του Σωκράτη