Το σχόλιο του Σωκράτη

Στην υγειά σου, Αλέξη!

Ιούλιος 30, 2019 - 10:50

 Η Ελλάδα βρήκε ξανά τον εκφραστή της στο πρόσωπο ενός ευρωβουλευτή. Ενώ στα πάτρια εδάφη η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει επιτελικό κράτος και τρόπους να δέσει σφιχτά την αυτοδιοίκηση, νοικοκυρεύει τις υπηρεσίες και πετάει τασάκια από τη Βουλή, εις τας Βρυξέλλας ο Έλλην μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος που οι βασικοί του στόχοι έχουν έναν γνήσιο διεκδικητή!

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο αγωνίζεται για την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το τσίπουρο.

Πεθαίνοντας τραγουδώντας

Ιούλιος 29, 2019 - 22:26

Πολλά χρόνια μέσα στη Γη ο τζίτζικας ζει αρμονικά με τον μέρμηγκα .Στην τελική φάση της ζωής του βγαίνει στο φως, στον ήλιο. Βγάζει φτερά και πετά και τραγουδά .Υμνεί την ζωή και περήφανα βαδίζει προς το τέλος του.
Για τον τζίτζικα της φωτογραφίας μας η τύχη του ήταν αλλιώτικη .Έπεσε θύμα του αδυσώπητου και απαράβατου νόμου της φύσης. Το τραγούδι του για το φως και η μελωδια του για τη ζωή κόπηκε βίαια επάνω στον ιστό της αράχνης.

Όταν ο Κυριάκος και ο Γρηγόρης συζητούν για το ρουσφέτι

Ιούνιος 27, 2019 - 15:27

 Αυτός ο επικοινωνιολόγος του Κυριάκου, ο Θεοδωρικάκος πώς τον λένε, όντως έχει βαλθεί να τον κάνει «παιδί του λαού». Φαίνεται το πράγμα. Πρώτα τον έστειλε στην Τσιμτσιλή για να πληροφορήσει τις τηλεθεάτριες ότι έτσι και τολμήσει η κόρη του να του φέρει συριζαίο θα του πει ορθά-κοφτά ότι πρέπει να αλλάξει κοσμοθεωρία αλλιώς πάπαλα το αίσθημα, και χθες τον έστειλε στον Αρναούτογλου να μιλήσει για το ρουσφέτι.

Περυσινά ξινά σταφύλια του Αλογοσκούφη και του Καραμανλή...

Ιούνιος 20, 2019 - 20:41

Που λέτε, στην Ελλάδα το χθες μας κυνηγάει, άλλο που εμείς ξεχνάμε γρήγορα.

Αυτά που θέλουμε να ξεχάσουμε, πολλές φορές μάς τα θυμίζουν οι δανειστές, οι θεσμοί, όπως θέλετε, πείτε τους.

Ρωμαίο, Ρωμαίο, γιατί να είσαι Συριζαίος;

Μάιος 22, 2019 - 08:50

Που λέτε,  ο Κυριάκος μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τώρα, γιατί το έκανε αυτό, άγνωστον. Μάλλον θέλει να πιάσει την Ελληνίδα νοικοκυρά κι αυτός. Και η Σταματίνα τον ρώτησε για τα οικογενειακά του και τα σπιτικά του.

Πρέπει να είχε αναρριγήσει σύγκορμη όταν του απηύθυνε την ερώτηση που καίει κάθε Έλληνα πολίτη:

«Πώς θα αντιδράσετε αν κάποια από τις κόρες σας έχει σχέση με Συριζαίο;».

Όταν ένας Μπακογιάνης και ένας Βουλγαράκης τσακώνονται για μια Έβερτ

Μάρτιος 18, 2019 - 23:04

Ανανέωση, σου λέει μετά. Τέρμα στην οικογενειοκρατία, σου ξαναλέει. Η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται, ανα-σουλουπώνεται, αναγενάται και αναδιοργανώνεται!

Και πολυ-διασπάται σαν λεκές που πλένεται με έζυμα.

Μας τα 'παν κι άλλοι, που την είχαν πιο μεγάλη την πολιτική πείρα, Κυριάκο μου...

Κυριάκο, ρίξ' το!

Ιανουάριος 22, 2019 - 21:45

Διαβάζω στις ιστοσελίδες -ας τις πούμε αντιπολιτευτικές, τη δεοντολογία μου μέσα...- ότι ο Κυριάκος το σκεφτόταν, ως το απογευματάκι τουλάχιστον, να καταθέσει πρόταση μομφής ως έσχατο μέσο για να μην περάσει την Παρασκευή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Το έφερνε, λένε οι δημοσιογράφοι που τον νταντεύουν, από εδώ, το έφερνε από εκεί, και τελικώς αποφάσισε να ανεβάσει στα ύψη τους τόνους στην Ολομέλεια και να υποσχεθεί ότι όταν ανεβεί στην εξουσία, θα επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία.

Δώστε στον Άδωνι το ΚΙΝΑΛ και τα ζιβάγκο του Ανδρέα!..

Ιανουάριος 09, 2019 - 20:05

Τον εαυτό του ξεπέρασε αυτός ο κολοσσός της πολιτικής, αυτός ο απαράμιλλος πολιτικός, με κάτι δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του news247.

Ο Άδωνις ο αιώνιος πολέμιος του ΠαΣοΚ και των επιγόνων του, είπε ότι ζήτησε από τη Φώφη την ηγεσία του Κινήματος. «Δώστο μου, Φώφη μου, και εγώ θα το πάω στο 10%, ως και το ζιβάγκο του Ανδρέα θα φορέσω!».

Ο Γιάννος και το σύστημα

Οκτώβριος 25, 2018 - 17:37

Γιάννο μου, το μαντίλι σου πού το 'χεις λερωμένο;

Το μαντίλι και τας χείρας ως τον αγκώνα, θα προσέθετα.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, πρωτοπαλίκαρο του Εκσυγχρονιστή, βρίσκεται πλέον στον Κορυδαλλό, στα κελιά της «17 Νοέμβρη», προφυλακισμένος ομού μετά της συζύγου του. Διότι και ύποπτοι φυγής στο εξωτερικό είναι, και ύποπτοι για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων και δεν συμφώνησαν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών τους.

Τα «μυστικά κονδύλια», ο Καμμένος και η παραίτηση Κοτζιά

Οκτώβριος 18, 2018 - 09:48

Τα τιτιβίσματα δίνουν και παίρνουν!

«Θα γίνει τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών;»

Πόνος ψυχής κατέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα όταν δέχτηκε την παραίτηση του υπουργού του του Εξωτερικών και «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και απέδειξε περίτρανα ότι τη χώρα κυβερνά ένας Καμμένος τού κάτω από 1%, ο οποίος περνάει τη μικροπολιτική του, προσφέρει καλή υπηρεσία στη Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα αλωνίζει.

Σελίδες

Subscribe to Το σχόλιο του Σωκράτη