Τουρισμός

Η Κουντουρά εγκαινίασε το 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 30, 2017 - 00:23

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 εγκαινιάστηκε από την υπουργό Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Έλενα Κουντουρά η έκθεση σκαφών αναψυχής «4ο Mediterranean Yacht Show» στο λιμάνι του Ναυπλίου. Πρόκειται για μια διεθνή έκθεση επανδρωμένων - επαγγελματικών σκαφών αναψυχής η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες του γιώτινγκ.

Στο πλαίσιο του 4ου Mediterranean Yacht Show το λιμάνι του Ναυπλίου γέμισε από πολυτελή επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, ενώ η πόλη φιλοξενεί σημαντικούς εκπροσώπους και παράγοντες του yachting διεθνώς.

Τ.Λάμπρου:Φταίνε πάντα οι άλλοι και όχι ο πρώτος πολίτης του Δήμου

Απρίλιος 28, 2017 - 16:48

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», με επικεφαλής τον Τάσο Λάμπρου: Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Δ. ΣΦΥΡΗ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΓΧΙΣΗ

Τα σκάφη έρχονται για το «4ο Mediterranean Yacht Show» στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 26, 2017 - 20:17

Το λιμάνι του Ναυπλίου αρχίζει σιγά σιγά και γεμίζει από πανέμορφα σκάφη που συμμετέχουν στην παγκόσμια έκθεση για επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, «Mediterranean Yacht Show 2017» που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 29 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου .Στο «4ο Mediterranean Yacht Show» για επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, οι  συμμετοχές πολυτελών σκαφών φέτος φτάνουν τις 96.Η έκθεση αυτή αποτελεί πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του χώρου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2017»

Απρίλιος 26, 2017 - 17:33

Στην  Έκθεση «Ταξίδι 2017», που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία από 21 έως 23 Απριλίου, έδωσε δυναμικά το παρόν για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση η οποία αποτελεί το κομβικό σημείο για την σωστή και πλήρη ενημέρωση του Κύπριου ταξιδιώτη, όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικά πακέτα, διοργανώθηκε για 20ή  φορά από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρεία Display Art.

Τρία κρουαζιερόπλοια στο πνιγμένο από καπνό Ναύπλιο (φωτό&βίντεο)

Απρίλιος 24, 2017 - 17:26

Άτυχοι οι επιβάτες τριών κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται  σήμερα το Ναύπλιο, μιας και αυτό τους υποδέχεται πνιγμένο από τους καπνούς που προέρχονται από την μεγάλη φωτιά που έχει εκδηλωθεί στην παράνομη χωματερή στη παραλία της Καραθώνας του Δήμου Ναυπλιέων.(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο  https://youtu.be/13kLnrj7cA0

 

Συλλογή υπογραφών για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα

Απρίλιος 23, 2017 - 14:33

Η Πρωτοβουλία για την Επαναλειτουργία του Τραίνου Τώρα στην Αργολίδα καλεί τους πολίτες της Αργολίδας να υπογράψουν το ψήφισμα που απευθύνεται στο Υπουργείο Μεταφορών, τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συνάντηση Τατούλη-Κωστούρου για την αναβάθμιση του λιμένα Ναυπλίου

Απρίλιος 20, 2017 - 15:59

Με τις κατάλληλες ενέργειες διαχείρισης από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τη συνεργασία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου εξασφαλίστηκε η ολοκλήρωση του σημαντικού έργου της αναβάθμισης του λιμένα Ναυπλίου, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει δυναμικά και καθοριστικά στην ανάπτυξη του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής.

Στο Ναύπλιο το «4ο Mediterranean Yacht Show»

Απρίλιος 18, 2017 - 21:47

Στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί ως γνωστό η παγκόσμια έκθεση για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, «Mediterranean Yacht Show 2017» από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου.

Πρόκειται για το «4ο Mediterranean Yacht Show» η οποία θα αναδείξει το συνεχώς αυξανόμενο στόλο πολυτελών σκαφών, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το « MEDYS 2016» κατόρθωσε να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ, με 75 σκάφη να βρίσκονται στο λιμάνι στου Ναυπλίου και 310 broker από 17 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη να συμμετέχουν στην έκθεση με ενθουσιασμό.

«Νέες τάσεις και προοπτικές στον Ελληνικό Τουρισμό» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 05, 2017 - 00:17

Το ΙΕΚ Πελοποννήσου ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης & Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Υπουργείου Τουρισμού συνδιοργάνωσαν με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Μέγας Αλέξανδρος «ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» με θέμα: Νέες τάσεις και προοπτικές στον Ελληνικό Τουρισμό.
Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης.

Βίντεο στιγμιότυπα από την εκδήλωση https://youtu.be/CZfETf6a1Zw

Η «Μυθική Πελοπόννησος» στο 1ο Griecheland Festival (φωτογραφίες)

Απρίλιος 03, 2017 - 15:23

Η «Μυθική Πελοπόννησος» και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσαν δυναμικά το παρόν στο 1οGRIECHELANDFESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017.

Σελίδες

Subscribe to Τουρισμός