Τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος (φωτο-βίντεο)

Απρίλιος 22, 2024 - 15:59

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ημέρα γιορτής ήταν η χθεσινή για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους που πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την Β´ Εθνική γυναικών.

Στο γήπεδο του Κιβερίου, όπου είναι η έδρα της γυναικείας ομάδας του Άργους, πραγματοποιήθηκε η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλες οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο τιμήθηκαν για την φετινή τους πορεία, παρουσία αρκετών φιλάθλων, του προέδρου της ομάδας Γιάννη Αποστολόπουλου  και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Παρόντες  επίσης ήταν οι Βουλευτές Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς ,Γιώργος Γαβρήλος, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών  Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ  Βασίλης Σιδέρης και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης , ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων Τάσος Μούγιος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών Σωτήρης Δαμάλας, ο  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Χάρης Σελλής, η πολιτεύτρια Ελένη Παναγιωτοπούλου, αντιπροσωπεία της διοίκησης από την Αργολίδα 2000 και ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας.

Πλέον τα κορίτσια του Φείδωνα στρέφονται στον αγώνα μπαράζ την προσεχή Κυριακή, με φόντο την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο με υποψήφια γήπεδα σε Κορινθία ή Αχαΐα.

ρεπορτάζ Στεφανίτσης Γιάννης, φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 

Φείδων Άργους - Απονομή κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β´ Εθνική Γυναικών