Γ΄Εθνική: Ακουμπάει την άνοδο ο Παναργειακός 2-1 τη Ρόδο (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ΄Εθνική: Ακουμπάει την άνοδο ο Παναργειακός 2-1 τη Ρόδο (φωτο-βίντεο)

Απρίλιος 24, 2024 - 18:21

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Παναργειακός νίκησε τη Ρόδο 2-1 στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Βίντεο https://youtu.be/O0zncLzyVUU?si=VDUes3pR3Mouauth

Ο Παναργειακός δεν άφησε περιθώρια στην Ρόδο από το πρώτο λεπτό για το ποιος θα, είναι το αφεντικό του παιχνιδιού.

Ο Παναργειακός αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αφού ήταν πολύ καλύτερος της Ρόδου είχε πολλές τελικές προς την εστία με τους De Souza, Ηλιόπουλο, Τσιώλη , Πρίκα αλλά είτε η αστοχία, είτε ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος στέρησαν από τον Παναργειακό μεγαλύτερο σκορ.

Το σκορ άνοιξε ο De Sousa με σουτ στο 19ο λεπτό και ο Ηλιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα στο 37ο λεπτό με κεφαλιά από ασίστ του Ροκάι. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός συνέχισε την πίεση είχε δυο καλές στιγμές με φάουλ του Πρίκα και σουτ του ιδίου που έφυγε μόλις άουτ.

Η Ρόδος μείωσε σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που βρέθηκε στην επίθεση στο 75ο λεπτό με τον Λίμα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καραργύρη και έγραψε το τελικό 2-1.

Ο Παναργειακός θα περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα Παναιγιάλειος - Κόρινθος για να δει αν θα στεφθεί από αύριο πρωταθλητής ή η αγωνία θα μεταφερθεί στο τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με την Βάρδα.

Να σημειώσουμε πως τα παιχνίδια Μαρκό-ΑΕΡ Αφάντου, Ιάλυσος-Αστέρας Βάρης και Παναιγιάλειος-Κόρινθος, θα διεξαχθούν αύριο στις 11:00 το πρωί.

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

ArgolidaPortal.gr Γ΄ Εθνική: Παναργειακός - Ρόδος 2-1