Οικονομία

Κωστούρος: Το Ναύπλιο και όλος ο Δήμος Ναυπλιέων ζει μέρες που κάθε δήμος θα ζήλευε

Δεκέμβριος 12, 2018 - 17:01

Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 του Δήμου Ναυπλιέων στο χθεσινό Δ.Σ., αποδεικνύοντας την υλοποίηση στόχων της Δημοτικής Αρχής μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στην τοποθέτησή του δήλωσε μεταξύ άλλων :

Έργα σε Αργολίδα και Αρκαδία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Δεκέμβριος 12, 2018 - 10:30

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Άρση καταπτώσεων και εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων στην οδό Στάδιο – Γαρέα – Ψηλή Βρύση» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας και του έργου «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση οδού προς Γαλανέικα (Συμβολή Ε10) στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας υπέγραψε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

 

Τσίπρας: Ψηφίστε τώρα τα μέτρα – Μητσοτάκης: Ανταλλάξατε Σκοπιανό με τις συντάξεις

Δεκέμβριος 11, 2018 - 22:06

Σκληρή κόντρα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για την ακύρωση της περικοπής στις συντάξεις.

Εκτός από τις συντάξεις, η κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη επικεντρώθηκε τόσο στο Σκοπιανό, όσο και στην σκανδαλολογία. Από τη μία πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αντάλλαξε τις συντάξεις με το Σκοπιανό και με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει πως ο αντιπολιτευόμενος Τύπος επινοεί σκάνδαλα.

Παρέμβαση Γ. Μανιάτη στη Βουλή για τη μείωση των ορίων συνταγογράφησης των φαρμακευτικών ουσιών

Δεκέμβριος 11, 2018 - 20:44

Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Ξανθό, αναδεικνύοντας την ανησυχία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, σχετικά με τη μείωση των ορίων συνταγογράφησης των φαρμακευτικών ουσιών, δεδομένου ότι τα κριτήρια είναι γεωγραφικά και οικονομικά, με στόχο τη μείωση των δαπανών, χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψη τα επιστημονικά κριτήρια της συνταγογράφησης και οι ανάγκες των ασθενών.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

«Κύριε Υπουργέ,

Σελίδες

Subscribe to Οικονομία