Ειδήσεις

Άργος - Εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες στο θέατρο Πρόταση

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 16:17

Εργαστήρια για παιδιά από το σύλλογο «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση»

 

Ο σύλλογος «Πολιτιστική αργολική πρόταση» προτείνει και φέτος δράσεις και εργαστήρια για παιδιά στο Άργος, από έμπειρους θεατροπαιδαγωγούς εικαστικούς και μουσικούς.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νικόλας Ταρατόρης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα :

  • Ραπτική για παιδιά junior (από νηπιαγωγείο ως Β' Δημοτικού)

Δευτέρα και Παρασκευή  3:00 – 4:00μμ. Υπεύθυνη: Σταυριανή Καλαντζή 694 668 7288

 

Διευρυμένο Ωράριο Καταστημάτων ΕΛΤΑ

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 15:57

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπλήρωσαν 190 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας,  παραμένοντας πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχουν πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές του, ενημερώνουν, ότι θα λειτουργήσουν τις δύο τελευταίες καθημερινές εργάσιμες ημέρες του μήνα, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, με διευρυμένο ωράριο σε ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας.

Τάσος Λάμπρου: Αναξιοποίητες οι χρηματοδοτήσεις ΑΠΕ στο Δήμο Ερμιονίδας

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 15:33

Κύριε Δήμαρχε

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας με την οποία ομόφωνα εγκρίναμε την αποδοχή ποσού για την βελτίωση βατότητας δημοτικών αγροτικών δρόμων για τις ΤΚ Διδύμων- Ηλιοκάστρου – Θερμησίας  χρηματικού ποσού 74.400 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Α.Π.Ε) , τέλος από την λειτουργία των ανεμογεννητριών και μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Απαιτείται λοιπόν να δώσετε εξηγήσεις

ΕΠΣ Αργολίδας: Σύσταση νέας Επιτροπής Διαιτησίας

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 15:22

Η  Ε.Π.Σ.Αργολίδας μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας ενημερώνει ότι συστάθηκε η νέα επιτροπή διαιτησίας, αποτελούμενη :

1. Δανιγγέλη Φώτιο,Πρόεδρο

2. Δανούση  Σωτήριο ,Μέλος

3. Νενεκούμη Χαρίλαο,Μέλος     

 

                               Ε.Π.Σ. Αργολίδας

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Κυριάκο Γριβέα

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 15:08

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Κυριάκου Γριβέα, μιας διακριτής πολιτικής προσωπικότητας, με ήθος, συνέπεια και αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον.

Υπήρξαμε συνοδοιπόροι στην πολιτική και μας συνέδεε μια ειλικρινής και μακρά φιλία.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

Πέτρος Τατούλης

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 

Πελοπόννησος Πρώτα: Η ΣΔΙΤ της αποτυχίας

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 14:52

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα»: Στο μεγάλο έργο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Απορριμμάτων - ΣΔΙΤ, με το οποίο ταυτίστηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι αποδόσεις της είναι ανησυχητικές και την εκθέτουν. Το έργο αυτό χαρακτηρίζεται από ενέργειες αποσπασματικές, καθυστέρηση και έχει πολλά ανοιχτά ζητήματα που το σέρνουν μέσα στο χρόνο (υποτίθεται ότι θα ολοκληρωνόταν από το 2016). Βασικές αιτίες γι’ αυτά, είναι η ανύπαρκτη παρακολούθηση του έργου από δημόσιες υπηρεσίες και η εγκατάλειψή του στις «αγκαλιές» των ιδιωτικών συμφερόντων.

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 14:41

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την   συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου  2018 και ώρα  20:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο:Ανακοινώσεις-Τρέχοντα θέματα.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Αίτημα για οικονομική ενίσχυση.

 

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ένταξη σχολείων στην Αργολίδα σε ΣΔΕΥ

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 14:27

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα ζητήματα ένταξης σχολείων στην Αργολίδα σε ΣΔΕΥ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Άργος - Εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 14:11

Προσκυνηματικός Ιερός Ναός «ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» Άργους

Εορτή της  Παναγίας της Γοργοϋπηκόου

Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος, όπου το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στην Παναγία τη Γοργοϋπήκοο.

Την παραμονή της εορτής ημέρα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, τη δε ημέρα της εορτής θα ψαλεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

ΙΕΚ Αργολίδας ΟΑΕΔ: Εγγραφές στην ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 14:07

Εγγραφές σπουδαστών στο ΙΕΚ Αργολίδας ΟΑΕΔ στην ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

Επαγγελματικό περίγραμμα ειδικότητας:

Ο απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ» των ΙΕΚ παρέχει υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας για το πρόσωπο ή/και το σώμα με φυσικά και τεχνητά μέσα, υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας, υπηρεσίες μακιγιάζ προσώπου και σώματος, υπηρεσίες περιποίησης, αποκατάστασης και καλλωπισμού νυχιών με φυσικά και τεχνητά μέσα και προωθεί καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα καθώς και υπηρεσίες αισθητικής .

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις