Ειδήσεις

Στο στρατόπεδο Κορίνθου μεταφέρθηκαν 269 μετανάστες

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 22:47

Στη δομή φιλοξενίας στο στρατόπεδο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν οι 269 μετανάστες μεταξύ των οποίων είναι και 98 παιδιά, οι οποίοι απομακρύνθηκαν σήμερα από την Αστυνομία, κατά την εκκένωση των υπό κατάληψη κτηρίων στην πλατεία Βάθη.

Άλλα δύο λεωφορεία με μετανάστες από την Αθήνα έφτασαν πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου.

Ένα Ανοικτό Κέντρο φιλοξενίας για μετανάστες στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου δημιουργήθηκε και λειτουργεί χωρίς τη συγκατάθεση της τοπικής κοινωνίας.

Οι απαλλοτριώσεις της ΣΔΙΤ στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 22:27

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Πρόκειται για την πρώτη, με τη νέα σύνθεση, τακτική συνεδρίαση του Σώματος. Τα θέματα που έχουν οριστεί προς συζήτηση είναι 14 και ξεχωρίζουν, ανάμεσα σε αυτά, το θέμα της μεταφοράς προσφύγων στο στρατόπεδο της Κορίνθου, με εισηγητή τον Πέτρο Τατούλη, και οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις των εκτάσεων που απαιτούνται, προκειμένου να προχωρήσει η ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα.

Εξοικονόμηση κατ' οίκον: Σε μία ώρα «έκλεισε» το πρόγραμμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 22:21

Άνοιξε σήμερα στις 10.00 το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος  «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα που ανακοινώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου. 
 
Οι πόροι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαντλήθηκαν σε διάστημα μιας ώρας περίπου. Υποβλήθηκαν 886 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 11,9 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 1.836 αιτήσεις.
 

Φιλική ήττα του Διομήδη 26-20 από τον Ολυμπιακό (φωτο)

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 20:51

Σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Διομήδη με σκορ 26-20 στη Νέα Κίο.
Το τελευταίο φιλικό τεστ των ομάδων Χάντμπολ Ανδρών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 21/9.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής Handball Premier Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Κέρκυρας 16:00, Φαίακας Κέρκυρας- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic, (Σκλαβενίτης- Βήτας, Αγγελίδης)

Νεάπολης 17:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)

Κραχτίδης 18:00, Δράμα 1986 Bianco Monte- Αερωπός Έδεσσας ,(Τζαφερόπουλος- Τσάκωνας, Χατζηγεωργίου)

Αγιασμός στον Παναργειακό

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 20:44

Αύριο Παρασκευή 20/9/2019 στις 4:30μ.μ στο Δ.Α.Κ. Άργους , λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης προπόνησης της ,η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει  της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής την προσεχή Κυριάκη. 

Η χρονιά γνωρίζουν όλοι ότι είναι δύσκολη, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει πίστη για τις ικανότητες των παιδιών τόσο από την πλευρά του προπονητή αλλά και των μελών της νέας διοίκησης.

Τατούλης: Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνει ο Νίκας

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 20:29

Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνει ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος άφησε τον λαϊκισμό του στην άκρη, και αρχίζει να εντάσσει μία προς μία όλες τις πράξεις που ωρίμασε η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. Μάλιστα, αυτές οι πράξεις θα είχαν προχωρήσει προ τριμήνου, αν ο «δημοκράτης» κ. Νίκας δεν είχε ασκήσει πιέσεις στην Διαχειριστική Αρχή προκειμένου να κατεβάσουν όλοι τα μολύβια, για να έχει ο ίδιος την «τιμή» να βάλει την δική του υπογραφή  σε έργα που ήταν έτοιμα από καιρό.

Αγορά οχημάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την Αστυνομία

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 19:23

Απόφαση για την εκταμίευση 150.000 ευρώ προκειμένου να διατεθούν για την αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου 7 οχημάτων 4×4 υπέγραψε την Τετάρτη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, 

Η απόφαση θα τεθεί προς έγκριση στο υπηρεσιακό συμβούλιο.

Τα εν λόγω οχήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Οι αρμοδιότητες των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 18:52

Την ανάθεση άσκησης τομέων αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες αποφάσισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι ισότιμοι με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, έχουν θητεία τουλάχιστον ενός έτους από την τοποθέτηση τους, στεγάζονται σε συγκεκριμένα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας , που έχουν εκλεγεί αλλά και της έδρας , όπου προσφέρουν υπηρεσία ( στην έδρα) τρεις ημέρες την εβδομάδα ή οποτεδήποτε κληθούν.

Aυξήθηκαν κλοπές και ληστείες το Α' εξάμηνο του 2019

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 18:40

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη, δημοσιεύει στατιστικά, απολογιστικά στοιχεία του Α’ εξαμήνου του έτους 2019, σχετικά με το περιβάλλον ασφάλειας της χώρας, καθώς και τη συνολική αστυνομική ανταπόκριση, όπως αποτυπώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις