Πολιτικά

Ανδριανός: Εμείς είμαστε σταθερά προσηλωμένοι της θρησκευτικής ελευθερίας και της ισότητας των δύο φύλων

Δεκέμβριος 15, 2017 - 19:14

Ανδριανός στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων: Οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Ερντογάν κατέδειξαν ότι η προετοιμασία για την επίσκεψη του από την κυβέρνηση δεν ήταν αυτή που επιβαλλόταν και αυτό φαίνεται και εκ του αποτελέσματος.

Ομιλία Γιάννη Γκιόλα στη βουλή για τον προϋπολογισμό 2018 (βίντεο)

Δεκέμβριος 14, 2017 - 16:56

Μιλώντας στη Βουλή στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας αναφέρθηκε στην θετική προοπτική της Ελληνικής Οικονομίας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στοιχεία που υποδηλώνουν την ανοδική της τροχιά.

«ΣΦΙΧΤΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΑ , ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Απεργιακή κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 14, 2017 - 14:15

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μέλη του ΠΑΜΕ,της ΕΛΜΕ και του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας με τρακτέρ, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη του Άργους.

" Η απεργία είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να απαντηθούν στην πράξη οι κοροϊδίες της κυβέρνησης, η απάτη της αναδιανομής της φτώχειας με ψίχουλα, τα οποία θα πάρει πίσω διπλά και τρίδιπλα.

Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου: 1ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας - Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα

Δεκέμβριος 14, 2017 - 08:54

Της Σόνιας Τάνταρου – Κρίγγου,Δικηγόρου,Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας ΥΔΔΑΔ

Μέλους των Τομέων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Πολιτικού Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας

 

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο αποτελεί την φυσική συνέχεια και το επιστέγασμα μίας σειράς ουσιαστικών προσυνεδριακών εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρουσα θεματολογία σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Ομιλία του Ανδριανού στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2018 (βίντεο)

Δεκέμβριος 13, 2017 - 13:38

“Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη. Οι Έλληνες απαιτούν δουλειές, ευκαιρίες για προκοπή και δημιουργία, απαιτούν δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα. Και ο προϋπολογισμός αυτός, για μια ακόμη χρονιά, καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση αυτή ούτε μπορεί, ούτε θέλει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της χώρας και τις απαιτήσεις των πολιτών”.  Βίντεο https://youtu.be/5nPSpVUQz2I

 

ΚΚΕ Αργολίδας: Αύριο απεργούμε!

Δεκέμβριος 13, 2017 - 12:59

Ανακοίνωση Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Αργολίδας:

Αύριο απεργούμε! Αυτό το κάλεσμα πρέπει να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς μέχρι την τελευταία στιγμή. Να μη μείνει πόστο στο εργοστάσιο, στο γραφείο, στην οικοδομή, στα εμπορικά κέντρα, όπου να μη γίνει συζήτηση για την ανάγκη να είναι επιτυχημένη η απεργία. Και η αλήθεια είναι ότι οι εργαζόμενοι έχουν πολλούς λόγους για να απεργήσουν και να συμμετέχουν μαζικά στις δεκάδες απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνουν τα ταξικά συνδικάτα, να πλημμυρίσουν τους δρόμους σε όλη την Ελλάδα.

Ματίνα Τάσαινα: Νίκησε η Επιχειρηματικότητα της Αργολίδας

Δεκέμβριος 13, 2017 - 12:51

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, καταρχάς στους δύο συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας αλλά και σε όλους τους επιχειρηματίες της Αργολίδας που με την μαζική τους συμμετοχή και το ενδιαφέρον προάσπισαν τον θεσμό του Επιμελητηρίου και της υγιούς Επιχειρηματικότητας της Αργολίδας.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Στις 14 Δεκέμβρη απεργούμε

Δεκέμβριος 13, 2017 - 10:40

Ανακοίνωση της Γραμματείας ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αργολίδας:

14  ΔΕΚΕΜΒΡΗ  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ.
ΟΛΕΣ  ΚΑΙ  ΟΛΟΙ  ΣΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ, ΣΤΙΣ  10:30 Π.Μ.

Ανδριανός στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό: Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη

Δεκέμβριος 12, 2017 - 21:44

''Οι Έλληνες απαιτούν δουλειές, ευκαιρίες για προκοπή και δημιουργία, απαιτούν δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα. Και ο προϋπολογισμός αυτός, για μια ακόμη χρονιά, καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση αυτή ούτε μπορεί, ούτε θέλει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της χώρας και τις απαιτήσεις των πολιτών”.

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, στην ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή του Προϋπολογισμού του 2018, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Σελίδες

Subscribe to Πολιτικά