Πολιτικά

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Δημιουργία δημόσιου φορέα δωρεάν και ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών (βίντεο)

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 21:20

Κάλεσμα σε συγκέντρωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Αργολίδας:

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ , ΣΤΙΣ 13.30  , ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εδώ και τώρα λύση στο εκρηκτικό πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στην Αργολίδα.

Δωρεάν μεταφορά από και προς το σχολείο με ασφάλεια για όλα τα παιδιά!

Ούτε ένα Ευρώ από την  τσέπη των γονιών!

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την μεταφορά των μαθητών

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 20:44

Δωρεάν μεταφορά από και προς το σχολείο με ασφάλεια για όλα τα παιδιά!

 

Η τρίτη βδομάδα λειτουργίας των σχολείων βρίσκει πολλά παιδιά μας εκτός σχολικού προγράμματος αφού όσα δε μένουν στις πόλεις του νομού δεν έχουν τρόπο να μεταφερθούν στο σχολείο τους. Οι εργαζόμενοι γονείς δεν μπορούν να αναλάβουν και το κόστος της μεταφοράς ούτε να αφήνουν τις δουλειές τους για να κάνουν τις αναγκαίες μετακινήσεις των παιδιών.

 

Πέτρος Κωνσταντινέας: "Το μίσος φέρνει μίσος και βία"

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 15:37

Το μεσημέρι της Δευτέρας εξήλθε από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας.

Πριν λίγο ανήρτησε στο Facebook το εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους με πλημμύρισαν με μηνύματα στήριξης.

Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα από ακραία στοιχεία, που… νομίζουν ότι κρύφτηκαν στον όχλο, με πεισμώνει ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχομαι ενάντια σε διχαστικά παράσιτα της κοινωνίας μας. Το σώμα μας μπορεί να καταφέρνουν να το λυγίζουν, τις ψυχές μας όμως δε μπορούν να τις πάρουν.

Κοινωνικές δομές Δήμων: Έρχονται χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 15:26

Για μόνιμες προσλήψεις όχι μόνο στο «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και στις άλλες δομές των δήμων όπου απασχολούνται επί πολλά έτη συμβασιούχοι, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, δεσμεύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, κατά τη συνάντηση του με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Η «Πελοπόννησος Πρώτα» καταδικάζει τη φασιστική επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 15:19

Καταδικάζουμε την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση, που σημειώθηκε χθες στην Καλαμάτα, από ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα. Δεν μπορεί στη χώρα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού να «φωλιάζουν» τέτοια στοιχεία σε ορισμένους πυρήνες οπαδών στον αθλητικό χώρο. Καλούμε την πολιτεία να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και την έκφραση της ελεύθερης γνώμης και της διαφορετικής άποψης.

ΠΣ Καλαμάτα: Δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 15:13

Από τον “ΠΣ Η Καλαμάτα” ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Η Διοίκηση και τα μέλη του ΠΣ «Η Καλαμάτα» καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφής βία και δεν εμπλέκονται ούτε ενθαρρύνουν τέτοια φαινόμενα.Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση ούτε στον Αθλητισμό ούτε στην Δημοκρατία.

Τέλος, κάθε απόπειρα ανάμειξης του Συλλόγου μας στην επίθεση κατά του κ. Κωνσταντινέα, είναι αβάσιμη και δημιουργεί σκόπιμη παραπληροφόρηση, για την οποία ο Σύλλογός μας θα προσφύγει άμεσα στην Δικαιοσύνη.

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία απέναντι σε κάθε μορφή βίας

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 15:04

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση εις βάρος του Βουλευτή του Σύριζα Μεσσηνίας κ. Πέτρου Κωνσταντινέα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε έκφραση τυφλής βίας, η οποία σαφώς προκαλεί κοινωνική αναταραχή και απειλεί την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση που απειλείται η δημοκρατία, πόσο μάλλον όταν βάλλεται ένας βουλευτής που εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο, είναι χρέος μας άμεσα να αντιδράσουμε και να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε "γνωστούς - αγνώστους" με σαφώς ιδιοτελή κίνητρα.

Επερώτηση του ΚΚΕ για τη μετακίνηση μαθητών στην Αργολίδα

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 14:01

Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών

Θέμα: Για το εκρηκτικό πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στο Νομό Αργολίδας

Επίσκεψη Ανδριανού σε Μαλανδρένι, Σκοτεινή, Αλέα, Γυμνό: Να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις η αποζημίωση των αμπελουργών

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 11:47

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε πληγείσες από περονόσπορο περιοχές της Αργολίδας – μεταξύ άλλων, το Μαλανδρένι, την Σκοτεινή, την Αλέα και το Γυμνό – ζήτημα το οποίο έχει επισημάνει και αναδείξει με Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

Ο κ. Ανδριανός συνομίλησε με τους αμπελουργούς και ενημερώθηκε για τη μεγάλη έκταση των ζημιών που φτάνουν μέχρι και το 100%.

Σελίδες

Subscribe to Πολιτικά