Πολιτικά

Eλ. Αλειφέρη: Οργανωμένο σχέδιο «βήμα βήμα» να με βγάλουν απ’ τη μέση

Ιούνιος 23, 2018 - 07:23

Απόφαση να μιλήσει για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας πήρε η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη.

Γιάννης Ανδριανός: Χωρίς όρια η ανευθυνότητα του Υπουργείου Παιδείας

Ιούνιος 23, 2018 - 07:11

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανευθυνότητα του Υπουργείου Παιδείας έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο καθώς με εντελώς απαράδεκτες και αντιπαιδαγωγικές μεθοδεύσεις ζήτησε από τους μαθητές των ΕΠΑΛ να υποβάλουν ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις για να καλύψει νέα του ολιγωρία.

 

Β. Αποστόλου: Ανακατανομή πόρων του ΠΑΑ, ένταξη όλων των νέων γεωργών και ενίσχυση των μικρών εκμεταλλεύσεων

Ιούνιος 22, 2018 - 19:20

Ομιλία Υπουργού ΑΑ&Τ στη Συνεδρίαση της 5ης  Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης
2014-2020, στη Χαλκίδα

 

Στην σημαντική πρόοδο και επιτυχή εφαρμογή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας σήμερα στη Συνεδρίαση της 5ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, που πραγματοποιείται στη Χαλκίδα.

 

Τι κερδίζει η Ελλάδα από τη Συμφωνία για το ελληνικό χρέος

Ιούνιος 22, 2018 - 14:06

Άτυπη ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου για την συμφωνία του χρέους στο χθεσινό Eurogroup:

Τι κερδίζει η Ελλάδα από τη Συμφωνία για το ελληνικό χρέος

1. 10 χρόνια περίοδο χάριτος για το δάνειο του EFSF, δηλαδή πάγωμα των πληρωμών κεφαλαίου και τόκων μέχρι το 2032.

 

Όλη η συμφωνία για την Ελλάδα: Μέτρα, χρέος, εποπτεία

Ιούνιος 22, 2018 - 11:14

Έξοδος από τα μνημόνια στις 20 Αυγούστου, ενισχυμένη επιτήρηση της οικονομίας της χώρας μας, 15 δισ. ευρώ δόση και ελάφρυνση χρέους. Σε αδρές γραμμές, αυτά προβλέπει η συμφωνία με τους δανειστές μας, στην οποία κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Ως προς το χρέος, η συμφωνία προβλέπει επιμήκυνση κατά 10 χρόνια του χρόνου αποπληρωμής δανείων ύψους 96 δισ. ευρώ της δεύτερης διάσωσης, με ταυτόχρονη πρόβλεψη μιας περιόδου χάριτος 10 ετών κατά τη διάρκεια της οποίας η χώρα δεν πληρώνει τόκους.

Ν.Τόσκας: Τεράστια τα βήματα για την αλλαγή νοοτροπίας στην Αστυνομία

Ιούνιος 22, 2018 - 09:24

Για «χτυπήματα κάτω από τη μέση» που δέχεται μετά την αποδέσμευση αστυνομικών από τη φύλαξη προσώπων μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, επισημαίνοντας ότι παρά τη μείωση της βαριάς εγκληματικότητας μερίδα των μέσων ενημέρωσης συστηματικά επιλέγει να καλλιεργεί κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες.

 
 

ΕΟΠΥΥ: «Χαράτσι» 22,43% στα καταστήματα ορθοπεδικών ειδών ως το 2022

Ιούνιος 22, 2018 - 07:56

Ρεπορτάζ του Arcadia Portal

Τα καταστήματα ορθοπεδικών ειδών στη χώρα μας, τα οποία υποχρεωτικά συνεβλήθησαν με τον ΕΟΠΥΥ, καλούνται να επιστρέψουν στον οργανισμό ένα απίστευτα μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη τους, ελέω... clawback και rebate, δύο πρακτικών που στη μνημονιακή μας εποχή «μεταπήδησαν» από τον επιχειρηματικό κόσμο των μπόνους στον τομέα της Υγείας. Και μάλιστα, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία που θα κυρωθεί από τη Βουλή σύντομα, η πρακατική αυτή θα συνεχιστεί ως το 2022.

Κέρδη 2,9 δισ. για τη Γερμανία από τα ελληνικά μνημόνια

Ιούνιος 21, 2018 - 23:37

Η Γερμανία είναι ο μεγάλος κερδισμένος από τη βοήθεια δισεκατομμυρίων για τη διάσωση της Ελλάδας και έχει αποκομίσει, από το 2010, συνολικά περί τα 2,9 δισ. ευρώ από τους τόκους των ελληνικών κρατικών ομολόγων. Αυτό προκύπτει από απάντηση της γερμανικής / ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε ερώτημα των Πρασίνων, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa).

Αργολίδα: Εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής

Ιούνιος 21, 2018 - 23:06

Καλούνται τα εγγεγραμμένα μέλη & οι φίλοι που θέλουν ν’ εγγραφούν για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης Συντονιστικών Γραμματειών των Τ.Ο., που θα διεξαχθεί & στους τέσσερις Καλλικρατικούς δήμους της  Αργολίδα να προσέλθουν με την Αστυνομική τους Ταυτότητα  

την Κυριακή 24. 06. 2018 ώρες 08:00 – 20:00

στα παρακάτω κατά τόπους εκλογικά κέντρα:

Σελίδες

Subscribe to Πολιτικά