Γιώργος Πινάτσης Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιώργος Πινάτσης Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου

Μάιος 15, 2014 - 11:31

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου: Γιώργος Πινάτσης

Εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, επαγγελματίες, νέοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες.

Ζούμε για 6η συνεχόμενη χρονιά τις συνέπειες της βαθιάς κρίσης της καπιταλιστικής οικονομίας με πρωτοφανή επιδείνωση του εισοδήματος μας, της καθημερινής μας ζωής. Η ανεργία είναι στα ύψη, πολλοί συμπολίτες μας είναι στα όρια της εξαθλίωσης.

Μας ετοιμάζουν χειρότερα. Η ανάκαμψη της οικονομίας όταν θα έρθει θα είναι αναιμική και δεν θα αποκαταστήσει τις τεράστιες απώλειες του λαού τα προηγούμενα χρόνια.

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να εκφράσουμε και με την ψήφο μας την αγανάκτηση μας, την αντίθεση μας στην πολιτική που ακολουθείται σε βάρος του λαού.

Η ψήφος στους υποψηφίους που υποστηρίζονται από τα αστικά κόμματα, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, θα αξιοποιηθεί το βράδυ των εκλογών για να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση η βάρβαρη πολιτική.

Η ψήφος στους συνδυασμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι ξεκάθαρα επιλογή ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα, ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν ψηφιστεί πριν και μετά τα μνημόνια, χωρίς παρερμηνείες. Θα είναι δύναμη για τον ίδιο τον λαό.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ-ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Αναλογιστείτε τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου μας που είναι:

Η ανεργία, κυρίως στους νέους, που τσακίζει κόκκαλα. Οι ελαστικές μορφές απασχόλησης (5μηνες συμβάσεις χωρίς δικαιώματα κτλ) με πρωταγωνιστές τους Δήμους.
Το κλείσιμο των μαγαζιών. Μαζί με τη φοροληστρική πολιτική των κυβερνήσεων είχαμε υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.
Η συρρίκνωση της αγροτιάς. Το νέο φορολογικό σε συνδυασμό με το τεράστιο κόστος καλλιέργειας, που είναι αναντίστοιχο με τις εξευτελιστικές τιμές που παίρνουν τα προϊόντα οι μεγαλέμποροι, οδηγεί στο ξεκλήρισμα τους μικρούς αγρότες.
Προβλήματα νεολαίας. Τεράστια ανεργία (60%), διάδοση ναρκωτικών, έλλειψη προγραμμάτων λαϊκού αθλητισμού.
Βασικές ελλείψεις σε έργα υποδομής. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένο αποχετευτικό δίκτυο στον ευρύτερο καλλικρατικό Δήμο. Έλλειψη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. Ρέματα μπαζώνονται ή δεν καθαρίζονται.
Νερό: Έλλειψη νερού για ύδρευση και άρδευση, ιδίως στα χωριά του Δήμου. Δεν είναι καλής ποιότητας και το χρυσοπληρώνουμε.
Σκουπίδια. Ανεξέλεγκτες χωματερές σε όλο το Δήμο. Προωθείται από την Περιφέρεια, με τη σύμφωνη γνώμη της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτη (ΤΕΡΝΑ). Οι κάτοικοι του Δήμου θα βρεθούμε μπροστά σε οδυνηρή έκπληξη. Το κόστος θα εκτοξευθεί από τα 30 ευρώ ο τόνος, στα 150 ευρώ.

Εμείς που συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ζητάμε τη ψήφο για να έχεις εκλεγμένους αγωνιστές που θα αντιπαλεύουν και θα αντιπολιτεύονται την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων, της ΕΕ.

Για να είναι ο Δήμος συμπαραστάτης στις λαϊκές ανάγκες. Θα διεκδικεί για τον λαό και δεν θα είναι διεκπεραιωτής της κυβερνητικής πολιτικής. Θα διεκδικεί μέτρα στήριξης της αγροτιάς και των επαγγελματιών. Θα διεκδικεί σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, για όλα τα παιδιά, χωρίς τροφεία. Θα διεκδικεί και θα έχει σε προτεραιότητα έργα υποδομής (αποχετευτικό, αντιπλημμυρικά έργα κτλ). Νερό φθηνό και καλής ποιότητας με έργα στις πηγές της Λέρνης και αξιοποίηση του Αναβάλου από αποκλειστικά δημόσιο φορέα. Λέμε όχι στην διαχείριση των απορριμμάτων από ιδιώτη. Διαλογή στην πηγή-ανακύκλωση-κατεργασία τους σε λίπασμα-ταφή των υπολειμμάτων σε ΧΥΤΑ από δημόσιο φορέα διαχείρισης.

Να παραμείνουν οι παραλίες, τα μνημεία και η πολιτιστική μας κληρονομιά δημόσια περιουσία. Να μην δοθεί κανένα μνημείο (Μπούρτζι) για ιδιωτική εκμετάλλευση.

Εμπιστεύσου τη δύναμη σου!

Ψήφισε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου: Πινάτσης Γίωργος.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Γόντικας Νίκος

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας: Μπαβελή Ναυσικά