Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε Άργος και Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε Άργος και Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Μάιος 18, 2014 - 14:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7:00 το πρωί η εκλογική διαδικασία για τον α' γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και θα λήξει στις 19:00 το βράδυ. Οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο. Εκτός από περιφερειάρχες και δημάρχους, οι ψηφοφόροι καλούνται να αναδείξουν αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικής κοινότητας, συμβούλους τοπικής κοινότητας και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας.

Στο δημοτικό σχολείο Δαλαμανάρας ψήφισε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος  και λίγο αργότερα στο 4ο  δημοτικό σχολείο Άργους άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα  ο Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στο ίδιο εκλογικό κέντρο ψήφισε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πλατής.Παράλληλα στο Μπουσουλοπούλειο Γυμνάσιο ψήφισε και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς.

Στο δήμο Ναυπλιέων πρώτος και πρωινός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Πινάτσης .Ακολούθησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα» που ψήφισε γύρω στις 10:00 το πρωί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου . Στη συνέχεια στο εκλογικό κέντρο του 3ου Δημοτικού σχολείου στην Πρόνοια ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος με την «ΑΥΡΑ» Παντελής Κοκκινόπουλος , ακολούθησε στο ίδιο κέντρο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο επόμενη μέρα» Δημήτρης Κωστούρος  και αμέσως μετά η υποψήφια δήμαρχος με την «Άλλη Πρόταση» Μαργαρίτα Καραμολέγκου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα έκανε μια ευχή : «Εύχομαι να εκλεγούν όσοι έχουν μεράκι να προσφέρουν στον τόπο»

Την ίδια ευχή κάνουμε και εμείς.

(Φωτογραφίες EUROKINISSI Βασίλης  Παπαδόπουλος ) www.argolidaportal.gr