Μανιάτης: Κανένα πρόβλημα με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μανιάτης: Κανένα πρόβλημα με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο

Μάιος 23, 2014 - 22:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Είμαστε η χώρα που μπορεί να κοιτά πια με αισιοδοξία το μέλλον, να στηρίζεται στα δικά της ενδογενή πλεονεκτήματα που είναι το περιβάλλον και οι άνθρωποί της, διεμήνυσε από την Τρίπολη που βρέθηκε ο Yπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.

Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου, ο υπουργός δήλωσε ότι «ζήσαμε τις προηγούμενες δύο μέρες τον απόλυτο τραγέλαφο. Εφημερίδες και ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν σημαία τους μια ψευδέστατη εκτίμηση. Ένα ψευδέστατο έγγραφο που στηρίχθηκε σε μια καταγγελία κάποιων, θα δούμε ποιοι είναι, και απέκρυψαν ότι υπήρχε απάντηση της Κομισιόν και της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έλεγε ότι όλοι διαδικασία για τα ΣΔΙΤ, αλλά και ειδικά για τα ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, έγινε με απόλυτο σεβασμό στις προδιαγραφές και τους κανονισμούς των αντίστοιχων Υπηρεσιών που έπρεπε να εφαρμοστούν.

Ουσιαστικά το θέμα τίθεται στο αρχείο, καθώς δεν μπορεί να καταλογιστεί κανενός είδους παράβαση ή παραβίαση. Αναμένω τη συγγνώμη της συγκεκριμένης εφημερίδας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησαν να σπεκουλάρουν, παρασυρόμενοι θέλω να ελπίζω, το βαθύ πυρήνα ενός τεράστιου προβλήματος που έχουμε στην χώρα μας.

Σε λίγες μέρες θα μας επιβληθούν υπέρογκα πρόστιμα επειδή δεν έχουμε εφαρμόσει όσα πρέπει για τις χωματερές και τα στερεά απορρίμματα».

Ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μανιάτη στο link που ακολουθεί:

http://www.youtube.com/watch?v=OVNhZ4QAFj4