Μοίρασε λεφτά ο Κόμης την προηγούμενη εβδομάδα!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μοίρασε λεφτά ο Κόμης την προηγούμενη εβδομάδα!

Απρίλιος 07, 2012 - 18:13

Τρελά λεφτά μοίρασε η στήλη το προηγούμενο ΣΟΥ-ΚΟΥ, 5/6 επιτυχίες στις βασικές επιλογές και όλα μαζί 6/6. Σε καλή μεριά όσοι επιλέξατε τα σημεία μου. Σίγουρα δεν περιμένω κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνουμε τόσο καλά αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Δύσκολο το κουπόνι το καινούργιο, με πολλά αμφίρροπα ματς. Πάμε στις προτάσεις μας τώρα για το Σάββατο. Μην ξεχνάμε ότι οι Καθολικοί έχουν Πάσχα την Κυριακή.
 
268: 2 (1,50)
Παλέρμο – Γιουβέντους: Το ματς είναι όλα τα λεφτά για την Γιουβε, καθώς με νίκη και στραβοπάτημα της Μιλαν με την Φιορεντινα περνά πρώτη. Η Παλέρμο προέρχεται από νίκη με την Μπολόνια με 3-1 εκτός, ουσιαστικά εξασφάλισε την σωτηρία της με αυτήν την νίκη. Το κίνητρο, η απουσίες της Παλέρμο και η διψά για τον τίτλο με σπρώχνουν στο διπλό. Χωρίς εφτά βασικούς η Παλέρμο : Μπερτολο,Ντονατι,Ερνανες,Μαντοβανι,Μπαλτσαρετι και Σιλβεστρ ενώ η Γιουβε είναι πλήρης χωρίς καμία απουσία.
189: 2 (1,95)
Τσεζενα – Μπολόνια:  Συνθετικός χλοοτάπητας, ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Τσεζενα δεν γλυτώνει τον υποβιβασμό και ήδη κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά, η Μπολόνια με νίκη εξασφαλίζει την σωτηρία της και συνεχίζει για ότι καλύτερο μπορεί. Διαλέγω διπλό γιατί η Τσεζενα θα παραταχτεί χωρίς έξι του βασικού κορμού της, επίσης ουσιαστικά δεν έχει να κυνηγήσει κάτι περά από το γόητρο στο συγκεκριμένο ματς, από την άλλη η Μπολόνια καίγατε και δεν έχει σημαντικές απουσίες. Για δεύτερη επιλογή βάλτε Χ2. Χωρίς Μαρτινεζ,Παρολο,Γκουαμα,Ιακουιντα,Πουντιλ και Μουτου ενώ για την Μπολόνια Αντονσον και Καζαρινι.
203: 1 (2,15)
Μιλγουολ – Χαλ: Από ισοπαλία έρχεται η Μιλγουολ με την Κάρντιφ και θα τα δώσει όλα στο ματς με την Χαλ για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Από την άλλη η Χαλ έρχεται από ήττα με την Κοβεντρι και φαίνεται να αποχαιρετά την υπόθεση άνοδος. Άλλος ένας πολύ καλός άσσος. Με πάρα πολλές σημαντικές απουσίες η Χαλ και το κίνητρο που έχει η Μιλγουολ με πάει στον άσσο. Χωρίς Χομπς,Νταγκεον,Τσεστερ και Κορεν ενώ η Μιλγουολ χωρίς σημαντικές απουσίες.
Καλή Επιτυχία.