Ομόθυμη στήριξη στη δασκάλα που πέρασε πειθαρχικό στην Τρίπολη (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ομόθυμη στήριξη στη δασκάλα που πέρασε πειθαρχικό στην Τρίπολη (video)

Μάιος 27, 2014 - 19:34

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη βρέθηκαν την Τρίτη 27 Μαΐου ένα πολυμελές κλιμάκιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας , αντιπρόσωποι της ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, και τα διοικητικά συμβούλια και οι πρόεδροι όλων των συλλόγων Της Πελοποννήσου, προκειμένου να δείξουν την ομόθυμη στήριξη τους στη συνάδελφο, η οποία σήμερα πέρασε πειθαρχικό.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Κομνηνός  Μαντάς ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στην Τρίπολη για τον ίδιο λόγο γιατί κατά καιρούς συνάδελφοι βρίσκονται ενώπιων του προέδρου του πειθαρχικού. Η  πρόεδρος του συλλόγου και αιρετής εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, κ. Ελισάβετ Παπαδοπούλου βρέθηκε διωκόμενη για εχθρική πράξη από τον διευθυντή εκπαίδευσης Λακωνίας.

Στον αντιπρόεδρο της ΔΟΕ δόθηκε η δυνατότητα από τον πρόεδρο του πειθαρχικού να παρακολουθήσει τη διαδικασία και όπως ανέφερε από πουθενά δεν προκύπτει το παραμικρό εις βάρος της δασκάλας. Η απόφαση αναμένεται περίπου σε έναν μήνα αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι αθωωτική.

Οι συνέπειες όμως μιας τέτοιας διαδικασίας πέραν από κοστοβόρες είναι και επώδυνες καθώς σε μικρές περιοχές όπως αυτές των Μολάων οι εκπαιδευτικοί ίσως έχουν μια αρνητική εικόνα προς την κοινωνία.

 

ArcadiaPortal.gr Στήριξη συναδέλφων στη δίωξη εκπαιδευτικού