7ο Αρκαδικό Πανόραμα 13-18 Ιουνίου ΒΙΠΕ Τρίπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

7ο Αρκαδικό Πανόραμα 13-18 Ιουνίου ΒΙΠΕ Τρίπολης

Απρίλιος 11, 2012 - 16:42

Σκοπός της έκθεσης η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και η μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών
Παρά τους αρχικούς δισταγμούς λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της κατάστασης που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου το Επιμελητήριο Αρκαδίας πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει την έκθεση που διοργανώνει κάθε δύο χρόνια με την επωνυμία «Αρκαδικό Πανόραμα». Το φετινό 7ο Αρκαδικό Πανόραμα θα ανοίξει τις πύλες του στο παλιό εργοστάσιο Αφεντάκη στη ΒΙΠΕ Τρίπολης στις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου.
Αυτοσκοπός της έκθεσης σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν από κοινού ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπουντρούκας, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της έκθεσης Ανδρέας Σύριος και ο πρόεδρος της Άλφα Εκθεσιακής Άγγελος Καραμπίκας σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Αγαπήνωρα στην Τρίπολη, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών αλλά και επισκεπτών.
Η έκθεση θα έχει 7 θεματικές ενότητες και θα είναι αφιερωμένη στα τρόφιμα- ποτά και στις καινοτόμες καλλιέργειες ενώ θα γίνουν ημερίδες για τον τουρισμό και τη γεωργία ενώ θα περιλαμβάνει πολλά χάπενινγκ , γαστρονομικού περιεχομένου με σεφ από την Αρκαδία και μαθητές του ΟΑΕΔ, ενώ θα δοθούν και βραβεία επιχειρηματικότητας σε επιχειρηματίες που έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά τους στην καινοτομία.
Στόχος του Επιμελητηρίου είναι οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις. Με ανανεωμένους στόχους, επιδιώκοντας την ανάδειξη μιας διαφορετικής επιχειρηματικότητας, η οποία θα βγει ισχυρότερη από την κρίση η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπουντρούκας.
Ενώ ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Ανδρέας Σύριος στάθηκε ιδιαίτερα στο χαμηλό κόστος των περιπτέρων που ανέρχεται στα 32 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και σημείωσε πως από τις προηγούμενες εκθέσεις και ειδικά την έκθεση του 2010 διεφάνη πως ο κόσμος έχει ανάγκη τις εκθέσεις και οι επιχειρηματίες έκλεισαν αρκετές δουλειές ακόμα και αυτές που ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο.
«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Δίνεται η ευκαιρία στον εκθέτη να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του σε πάνω από 10.000 επισκέπτες. Η προσωπική επαφή είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε», επεσήμανε ο πρόεδρος της Άλφα Εκθεσιακής Άγγελος Καραμπίκας, προτρέποντας τους επιχειρηματίες να πάρουν μέρος στην έκθεση που γίνεται σε έναν ανανεωμένο χώρο, αφού έχει γίνει αλλαγή στην στέγη του κτιρίου που φιλοξενεί την έκθεση ενώ έχει ασφαλτοστρωθεί και ο εξωτερικός χώρος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το επιμελητήριο στα 32 ευρώ της τιμής χωρίς ΦΠΑ περιλαμβάνεται  η ενοικίαση του χώρου, η δομή του περιπτέρου, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, βασικός φωτισμός 1 spot 100watt ανά 3τμ, 1 πρίζα, επωνυμία μετώπης περιπτέρου, μοκέτα περιπτέρου. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ξεκινούν στις 12 Απριλίου ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Πληροφορίες δίνονται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, Τηλ: 2710 227141-2, Fax: 2710233738, e-mail:info@arkadiko-panorama.gr. www. arkadiko-panorama.gr και  στην Αλφα Εκθεσιακή: 210 2232444, 6936791805 (Υπεύθυνος. κ. Μπάμπης Λιακόπουλος)