Επιμελητήριο Αργολίδας:Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιμελητήριο Αργολίδας:Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αύγουστος 01, 2014 - 11:15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΠΕΠ) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας τηρεί τη δέσμευσή του προς τους επιχειρηματίες του Νομού, νέους και υφιστάμενους, για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε επιδοτούμενα επιχειρησιακά προγράμματα. Ένα από αυτά είναι και το πρόγραμμα Ενίσχυση ΜΜΕ, το οποίο χαρακτηρίζεται ως άκρως ελπιδοφόρο για την επιχειρηματικότητα και την ανάκαμψη της οικονομίας εν μέσω κρίσης. Μετά και την έγκριση των δυνητικά δικαιούχων οι οποίοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, αυτή τη χρονική στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης του προγράμματος και παρακολούθησης των εγκεκριμένων έργων.  Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε τα Αιτήματα Πιστοποίησης Δαπανών στο γραφείο του Επιμελητηρίου στον 2ο όροφο, υπεύθυνος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Αργολίδα κος Καχριμάνης Πέτρος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2751067216.
Επίσης οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για τις δράσεις όλων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που είναι σε εξέλιξη καθώς και για εκείνα που αναμένονται να προκηρυχθούν. Στόχος μας είναι η πλήρης απορρόφηση των Ευρωπαϊκών και Εθνικών πόρων, όσο το δυνατόν καλύτερα και συντομότερα προκειμένου οι επιχειρήσεις να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικές.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ