Άστρος :39χρονος βρέθηκε νεκρός -απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άστρος :39χρονος βρέθηκε νεκρός -απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Αύγουστος 16, 2014 - 14:08

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Από το astrosnews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες 39χρονος κατοικος Άστρους βρέθηκε νεκρός -απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του- στην περιοχή του Άστρους (πλησίον ποταμού Τάνου) και η αστυνομία διενεργεί προανακριτική έρευνα, παρουσία ιατροδικαστή.

Τη φωτιά στο όχημα κλήθηκε να σβήσει η Πυροσβεστική που βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Το astrosnews έχει εξακριβωμένες πληροφορίες για το όνομα του νεκρού αλλά για ευνόητους λόγους και φυσικά στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν το μεταδίδει πριν την επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών.

Τελευταία ενημέρωση

Κοντά ατην εξιχνίαση ενός απεχθούς εγκλήματος που τέτοιο πρώτη φορά συμβαίνει στα μέρη μας και έχει αναστατώσει ολόκληρη την Κυνουρία, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές. Το καμμένο πτώμα του 39χρονου, με καταγωγή από τη Μελιγού, βρέθηκε χθες το απόγευμα μέσα στοΙΧ του στην περιοχή του Τάνου, αλλά άργησε να ταυτοποιηθεί λόγω της κακής κατάστασης από τη φωτιά. Αργότερα οι Αρχές συνεχίζοντας τις έρευνες οδηγήθηκαν ακόμα και στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον με πολύ οικείο πρόσωπο να συγκεντρώνει τις υποψίες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο σπίτι και μετά το μετέφερε στο πατάμι και το έκαψε.

Το θύμα, πάντως, ζούσε εδώ και χρόνια στην Αθήνα και σπάνια εμφανιζόταν στην περιοχή.

Ολα τα παραπάνω και οι όποιες λεπτομέρειες αναμένεται να ανκοινωθούν επίσημα από τις αρχές και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του ιατροδικαστή.