1ο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ερμιονίδα-δήλωση Ανδριανού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1ο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ερμιονίδα-δήλωση Ανδριανού

Σεπτέμβριος 09, 2014 - 17:17

φωτογραφία eurokinissi-Τατιάνα Μπόλαρη

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ερμιονίδα «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2014.

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε τα εξής:

«Στις αρχές του Αυγούστου είχαμε την χαρά να εγκαινιάσουμε τον πολυχώρο του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο Κρανίδι.

Σήμερα, ένα μήνα μετά παρουσιάζεται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ερμιονίδα, με τη συμμετοχή μάλιστα σημαντικών καλλιτεχνών.

Η Αργολίδα, με τη βαριά πολιτιστική της κληρονομιά, ένας τόπος ταυτισμένος με τη δραματική τέχνη, αποκτά έτσι ακόμη έναν δυναμικό θεατρικό θεσμό, ο οποίος θα συμβάλλει περαιτέρω στην τοπική οικονομία.

Και πιστεύω ότι μπορούμε με ασφάλεια να προεξοφλήσουμε την επιτυχία αυτής της προσπάθειας ήδη από τα ονόματα εκείνων που συμμετέχουν σ’ αυτή.

Θέλω ξεχωριστά να αναφερθώ στους τρεις συντελεστές που δίνουν τη σημερινή συνέντευξη τύπου: στον κ. Κώστα Γεωργουσόπουλο, που τόσα πολλά και τόσο σημαντικά έχει προσφέρει στο ελληνικό θέατρο  και ευρύτερα στον πολιτισμό μας, στον Πρόεδρο του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σίδερη, και βεβαίως στην κυρία Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ χάρη στην οποία αυτό το όραμα πήρε σάρκα και οστά.

Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα να στεριώσει το νέο αυτό Φεστιβάλ και να απολαύσουν το πρόγραμμά του όσο γίνεται περισσότεροι θεατρόφιλοι».