ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ένας χρόνος κλείνει από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ένας χρόνος κλείνει από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 21:10

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 – 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

 

Ένας χρόνος κλείνει από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από οργανωμένη ομάδα νεοναζί της χρυσής αυγής στο Κερατσίνι.

Ο θάνατος του Παύλου δεν ήταν ούτε «ατύχημα» ούτε αποτέλεσμα της «σύγκρουσης των άκρων» όπως επιχειρούν να εμφανίσουν την δολοφονία του τα κυρίαρχα κυβερνητικά ΜΜΕ. Ήταν η θυσία ενός αγωνιζόμενου νέου που επέλεξε να σταθεί όρθιος και με αξιοπρέπεια απέναντι στον τρόμο που θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες της χ.α.

Η θυσία του αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της χ.α. σε όλους όσους μέχρι τότε δεν ήξεραν ή ηθελημένα έκλειναν τα μάτια. Γιαυτό άλλωστε πυροδότησε και ένα μεγάλο κίνημα πορειών και μαχητικής διαμαρτυρίας ενάντια στον νεοφασισμό. Άνοιξε επίσης τον δρόμο για να φυλακιστεί η ηγεσία του νεοναζιστικού μορφώματος.

Ένα χρόνο μετά, η καπιταλιστική κρίση συνεχίζεται και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δ.Ν.Τ. εντείνει τη φτώχεια, την ανεργία, την υπερφορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων (βλέπε ΕΝΦΙΑ) και την καταστολή.

Η πάλη ενάντια στην κυβέρνηση και τον φασισμό – αυταρχισμό (απαραίτητο συμπλήρωμα της ακραίας αντιλαϊκής πολιτικής) είναι ο μόνος δρόμος διεξόδου του λαού από την κρίση. Στην πορεία που οργανώνεται στο Ναύπλιο στις 18/9 για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Π. Φύσσα είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των κοινωνικών φορέων της περιοχής και κάθε δημοκρατικού πολίτη. Η Τ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Αργολίδα θα συμμετάσχει όχι μόνο στην πορεία και στο διήμερο Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που θα ακολουθήσει 19 και 20/9, αλλά θα συνεχίσει να παλεύει για την οικοδόμηση στην περιοχή ενός μαζικού λαϊκού μετώπου ενάντια στον αυταρχισμό και τις κυβερνητικές πολιτικές. Καλεί και τις υπόλοιπες δυνάμεις της Αριστεράς στην περιοχή να συμπράξουν σε αυτήν την κατεύθυνση.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 18/9, 7:00 μμ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 19 – 20/9, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ – ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!