Ολοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Λουτράκι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ολοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Λουτράκι

Απρίλιος 26, 2012 - 11:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 

Στον Διομήδη αγωνιούν βέβαια με το τι θα γίνει με τον Σαμαρά που ως γνωστών έχει κληθεί σε απολογία για την  αποβολή του στο Ισραήλ,ήδη στάλθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η απολογια,σε περίπτωση τυχόν τιμωρίας έχει βέβαια το δικαίωμα έφεσης η οποία θα εκδικασθεί πριν τον αγώνα.

Τώρα ξεσηκωμός υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων για τον αγώνα της Κυριακής στο Λουτράκι,όχι μόνο στο Άργος αλλά από ολόκληρη την Αργολίδα ζητούν εισιτήρια του αγώνα και είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει ούτε ένα.Να θυμίσουμε ότι από το Άργος θα φύγουν πούλμαν για το Λουτράκι και να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι η ώρα έναρξης του αγώνα είναι την Κυριακή στις 6,30μμ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο άλλος ημιτελικός οπού στον πρώτο αγώνα η Πορτογαλική Σπόρτιγκ Λισαβόνας κέρδισε την Βακερ Τουρ από την Ελβετία με δυο γκολ διαφορά 31-29 με τους Ελβετούς να αυτοκτονούν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Να τονίσουμε ακόμα ότι από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στην Αθήνα θα γίνει η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παιδων στο Χαντ-Μπολ οπού συμμετέχει και η ομάδα του Διομήδη.

Τέλος από το χαντ-μπολ για την 22η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας την Κυριακή θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Δούκα και την ΑΕΚ ενώ το Σάββατο παίζουν ΧΑΝΘ-Άρης Νικ. Και Φίλιππος-ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του Διομήδη στο Κιλκίς θα γίνει την Τέταρτη.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος φωτογραφίες eurokinissi-Βαίλης Παπαδόπουλος)