Επίτιμος δημότης Ναυπλίου ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επίτιμος δημότης Ναυπλίου ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 30, 2014 - 16:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακήρυξε σήμερα Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επίτιμο δημότη Ναυπλιέων για την προσφορά του στο να αναδειχθεί το Ναύπλιο σε πρότυπο κέντρο τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.
Η απόφαση πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η τελετή ανακήρυξης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, το κλειδί της πόλης παρέδωσε στον πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.
Παρέστησαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης,ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας,ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Ανδριανός, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης ,ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος,ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσος,περιφερειακοί σύμβουλοι ,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ναυπλιέων κομματικά στελέχη της ΝΔ και εκπρόσωποι συλλόγων.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr