Συλλαλητήριο για την γκρεμισμένη γέφυρα της Άκοβας (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλαλητήριο για την γκρεμισμένη γέφυρα της Άκοβας (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 30, 2014 - 23:48

φωτογραφία eurokinissi Σοφία Κοντού

Ήταν όλοι εκεί και απαίτησαν την άμεση κατασκευή της γκρεμισμένης από την περσινή νεροποντή γέφυρας.Μιας γέφυρας που είχε φτιαχτεί προπολεμικά με έρανο των Καρυωτών μεταναστών της Αμερικής ,για να μην ταλαιπωρούνται, υποφέρουν και κινδυνεύουν όσοι θέλουν να πάνε στα σπίτια τους, τα κτήματά τους, στις επιχειρήσεις τους.Πέρασε ένας χρόνος από τη μεγάλη νεροποντή και η γέφυρα παραμένει γκρεμισμένη.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου συνεχείς ήταν οι παραστάσεις προς τα όργανα της πολιτείας, γραπτές και προφορικές, όλων των φορέων της περιοχής (Συνεταιρισμών, Συλλόγων, Τοπικών Συμβουλίων, Επιχειρήσεων κ.ά.) αλλά και των μεμονωμένων κατοίκων.Δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Η άμεση κατασκευή της γέφυρας είναι ζωτικής σημασίας έργο όχι μόνο για την στοιχειώδη επικοινωνία και συγκοινωνία των ανθρώπων αλλά για την ίδια την επιβίωσή τους.

Το αίτημα προς τους αρμόδιους είναι:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων βρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Νικητόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Δ.Άργους Δημήτρης Καρυάμης. (φωτογραφίες eurokinissi Σοφία Κοντού) www.argolidaportal.gr