Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Απρίλιος 28, 2012 - 09:23

Καλημέρα,
Δεν πήγαμε καθόλου καλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.Άσχημη ήταν και η Κυριακή με 0/2,ούτε ο άσσος τις Άουγκσμπουργκ πέρασε αλλά ούτε και το Χ2 της Μπετις.Δεν πειράζει συνεχίζουμε.Πάμε στα του Σαββάτου.Υπόψιν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τελικό κυπέλλου το Σάββατο στο Ο.Α.Κ.Α μεταξύ Ατρόμητου και Ολυμπιακού.
209: 1 (1,90)
Μαδεργουελ - Σεντ Τζόνσον: Δεν θέλει να χάσει με τίποτα την 3η θέση που οδηγεί στην έξοδο του Τσαμπιονς Λινγκ η  Μεδεργουελ. Η Σεν Τζόνσον είναι  5 βαθμούς πίσω. Ντεφορμέ η Μαδεργουελ με 0-1-3 στα τελευταία ματς. Χωρίς τον βασικό και πρώτο σκόρερ της η Σεν Τζόνσον. Δίνω ένα προβάδισμα στην Μαδεργουελ και επιλέγω τον άσσο. Χωρίς άλλη απουσία η Σεν Τζόνσον, πληροίς η Μαδεργουελ.
241: 1 (1,85)
Κάλιαρι - Κιεβο: Έκανε το βήμα σωτήριας νικώντας με 3-0 την Κατανια την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει ένα μειονέκτημα το ότι αγωνίζεται σε ουδέτερη έδρα (Τεργέστη). Από την άλλη η Κίεβο είναι αδιάφορη σχεδόν σε αυτό το ματς,καθώς έχει εξασφαλίσει την σωτηρία της. Διαλέγω τον άσσο γιατί βλέπω κίνητρο στην ομάδα της Κάλιαρι να σωθεί,επίσης ένας άλλος λόγος που με παει στον άσσο είναι οι απουσίες της Κιεβο,οι όποιες είναι σημαντικές καθώς λείπουν τρεις βασικοί.
Χωρίς τους Σέζαρ, Αντρεόλι και Μοσκαρντέλι που είναι βασικοί και οι Γκουλαν και Φακινελι. Ενώ για την Κάλιαρι εκτός είναι Μιλιατσιο και Μπαλτζαρετι.Σαν δεύτερη επιλογή μπορείτε να βάλετε και το Over.
142: Over (1,45)
Σάουθαμπτον - Κοβεντρι: Παίζει τα ρέστα της η Σάουθαμπτον,οι "Άγιοι" χάσανε την προηγούμενη αγωνιστική από την Μιντλεσμπρο και πλέον με τρίποντο κόντρα στην Κοβεντρι έχει το κεφάλι της ήσυχο στην υπόθεση άνοδο. Η Κοβεντρι έχει υποβιβαστεί πλέον και κάνει σχέδια για την νέα σεζόν. Δεν διαλέγω σημείο θα πάω στα πολλά γκολ καθώς στο συγκεκριμένο ματς η Κοβεντρι θα κατέβει με μισή ομάδα.Έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες πέντε παικτών για το εκτός έδρας με τη Σάουθαμπτον. Οι κυριότερες απουσίες αφορούν την αμυντική γραμμή. Για τους "Αγίους" θα λείψει ο Τσαπλοου μόνο. Ενώ από την άλλη Κριστι,Καμερον,Γουντ,Χρειενταρσον και Νιμελι εκτός.

Καλή Επιτυχία.