Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Απρίλιος 29, 2012 - 09:01

Καλημέρα,
Όχι και άσχημα με 2/3 επιτυχίες για το Σάββατο,πέρασε πολύ εύκολα το Over της Σάουθαμπτον και ο άσσος της Μαδεργουελ πολύ εύκολα,μας τα χάλασε μόνο η Κάλιαρι που έμεινε στο 0-0 με την Κιεβο. Πάμε στα σημερινά,πολύ καλό το κουπόνι σήμερα,καλύτερο από το χθεσινό κατά την γνώμη μου καθώς έχει πολλά και ωραία ματς για στοιχηματισμό.
298: 2 (1,65)
Ροντα - Άιντχοβεν: Μεγάλο ματς και για της δυο ομάδες,η μια κυνηγάει την έξοδο στο Τσαμπιονς Λινγκ και η άλλη την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη από την νέα σεζόν. Με πολλά προβλήματα η Ροντα σε αυτό το ματς,με σημαντικές επιστροφές η Άιντχοβεν.Από νίκες προέρχονται και οι δυο ομάδες.Διαλέγω διπλό.Κακά τα ψέμματα η Άιντχοβεν έχει καλύτερη ομάδα επίσης Ροντα έχει πολλές σημαντικές απουσίες. Χωρίς τους βασικούς Χεμπτε και Ντε Μπελε ενώ εκτός είναι και ο εφεδρικός Πλαουμ για την Ροντα.Χωρίς καμία απουσία η Άιντχοβεν.
332: Χ2 (1,50) Δ.Ε
Οσερ - Μπρεστ: Η Οσερ το πάλεψε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν τα κατάφερε,έχασε από την Νις με 1-0 και πλέον μόνο με θαύμα θα σωθεί (τελευταία με 28 βαθμούς),από την άλλη η Μπρεστ έχασε από την Ρεν και άλλαξε προπονητή. Με νέο τεχνικό τον Μαρτενς που μέχρι πρότινος ήταν αθλητικός διευθυντής στην ομάδα. Διαλέγω Χ2 στην διπλή ευκαιρία. Έχω ξαναπεί ότι νομίζω πως η αλλαγή προπονητή φέρνει άλλο αέρα σε μια ομάδα,επίσης άλλος ένας λόγος που με παει σε αυτήν την επιλογή ειναι ότι η Μπρεστ δεν είναι και κανένα θεριό που μπορούμε να εμπιστευτούμε.Με πολλές και σημαντικές απουσίες η Οσερ Μπολί, Ντούντκα και Ολιετς βασικοί και οι τρεις είναι εκτός και Μπερτοντ,Κουλιμπαλι,Σιντιμπε,Σανονγκο,Σαχαρ και Εντιγκα.Ενώ για την Μπρεστ Γκρουζι,Λορεντζι,Γκιντελειγ και Αιτε. Παιδιά με ρίσκο το διπλό σαν δεύτερη επιλογή.
352: 1 (1,50)
Φενερμπαχτσε - Μπεσικτας: Ματς για τους ομίλους που βγάζουν ποιες ομάδες πάνε Τσαμπιονς Λιγκ και ποιες όχι.Από νίκη επί της Γαλατα την προηγούμενη εβδομάδα για την Φενερ με 2-1 και ψαλίδισε την διαφορά στο -2 από την αντίπαλο της. Η Μπεσικτας γνώρισε ήττα στην Τραπεζούντα με 1-0. Διαλέγω άσσο γιατί η Φενερμπαχτσε είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της και γιατί η αντίπαλος της έχει τρεις σοβαρές ελλείψεις. Χωρίς τους βασικούς Γκιονέν Ουισάλ και Αλμέιδα και τον αναπληρωματικό Καιχαν. Ενώ η Φενερ χωρίς τον Σο.
Καλή Επιτυχία.