Προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με τη Φώφη Γεννηματά στο Άργος (φωτο & βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με τη Φώφη Γεννηματά στο Άργος (φωτο & βίντεο)

Ιανουάριος 11, 2015 - 22:24

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ-

Στο Εργατικό Κέντρο Άργους, παρουσία πάρα πολλών φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ αλλά και των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην Αργολίδα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης σε τοπικό επίπεδο, ενόψει των εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η Φώφη Γεννηματά, η οποία στην ομιλία της αφού κατηγόρησε για λαϊκισμό τόσο τη ΝΔ όσο και το ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για δημιουργία κλίματος πόλωσης που οδηγεί μόνο σε αδιέξοδα, απηύθυνε μήνυμα ενότητας στους φίλους του ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η δημοκρατική παράταξη θα παραμείνει όρθια και ζωντανή».

Υπογράμμισε πως για το ΠΑΣΟΚ είναι θεμελιώδους σημασίας, ποιο κόμμα θα έρθει τρίτο στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί τη μελλοντική προοπτική της χώρας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Λουκάς Κούρος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ του νομού, αναφερόμενος στους υποψηφίους και στα βιογραφικά τους. Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι οι : Καρούση – Τάσαινα Ματίνα , Μανιάτης Ιωάννης , Σαρελάκου Κωνσταντίνα , Σχοινά Ιωάννα , Σωτηρόπουλος Μιχαήλ.(φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

http://youtu.be/y_raMmJlDe0

http://youtu.be/dSw8BnnG4UE

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ