Μα πιο πολύ θα τρελαθώ όταν σηκώσουμε το Ευρωπαικό -στον τελικό ο Διομήδης (φωτό)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μα πιο πολύ θα τρελαθώ όταν σηκώσουμε το Ευρωπαικό -στον τελικό ο Διομήδης (φωτό)

Απρίλιος 29, 2012 - 19:58

φωτογραφία eurokinissi

Το όνειρο του Διομήδη συνεχίζεται και τώρα πια αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί με το κερασάκι στην τούρτα σηκώνοντας την κούπα του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.Οι < ΛΥΚΟΙ > ηλθαν ισοπαλία  21-21 στον επαναληπτικό αγώνα με την Μακαμπι και σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό του τσαλετζ-καπ απέναντι στην Ελβετική Βακερ Τουρ σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν στις 19 και 26 Μαΐου.
Στο κλειστό του Λουτρακιου το οποίο ήταν κατάμεστο από 2000 φιλάθλους-φίλαθλοι που ηλθαν από το Άργος το Ναύπλιο την Κορινθία και οι οποίοι δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ο Διομήδης πήρε την πρόκριση ξεπερνώντας το άγχος και την απουσία του Σαμαρά.
Η ομάδα του Άργους ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι νευρική με πολλά λάθη αλλά και με πρόβλημα στο εύκολο γκολ από την  απουσία του Σαμαρά η Μακαμπι κάλυψε γρήγορα την διαφορά του πρώτου αγώνα και προηγήθηκε με 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο,οπού ο Διομήδης είχε χάσει δυο πεναλτυ.
Στο β ημίχρονο ο Διομήδης άρχισε να ανεβαίνει αν και η Μακαμπι προηγήθηκε ακόμα και με 6 γκολ διαφορά,ο Χριστόφορος άρχισε να βάζει στοπ στα σουτ των Ισραηλινών Τασκοβιτς και ο Μαλιος έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Χρήστος Πριοβολος τέρας ψυχραιμίας ερχόταν από τον πάγκο και ευστοχούσε στα πεναλτυ,ετσι ο Διομήδης ισοφάρισε σε 18-18 οι Ισραηλινοί και πάλι πήραν προβάδισμα 2 γκολ 18-20 ισοφάρισε 20-20 ο Διομήδης προηγηθηκε με 21-20 ισοφάρισαν σε 21-21 σκορ το οποίο ήταν τελικό αφού το γκολ που πέτυχε ο Μαλιος δεν μέτρησε ως εκπρόθεσμο.
Φυσικά μετά έγινε ο χαμός με τον κόσμο να πανηγυρίζει και να χειροκροτεί για πάνω από μισή ώρα-ακόμα και οι παίκτες της Μακαμπι χειροκρότησαν την εξέδρα.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ( Δημητρουλιας )
Τσουλος Ζαραβινας 1 Μεγαλοοικονομου 2 Κρεμαστιωτης Πασσιας Πριοβολος 2 Μαλιος 6 Νουγκοβιτς Μαραγκός 3 Σπετζος Ελευθερίου Κοντουλης Ουροσεβιτς 3 Τασκοβιτς 4

(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος-φωτογραφίες eurokinissi)