Αποθεωτική υποδοχή του Διομήδη στο Δημαρχείο του Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αποθεωτική υποδοχή του Διομήδη στο Δημαρχείο του Άργους

Απρίλιος 30, 2012 - 00:49

φωτογραφία eurokinissi

Συγκινητική και ένθερμη υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλαθλοι στην αποστολή του Διομήδη στο δημαρχείο του  Άργους-Μυκηνών μετά την πρόκριση της ομάδας  στο τελικό  του Τζάλεντζ Καπ . Ο Δήμαρχος  Άργους - Μυκηνών Δημήτρης  Καμπόσος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος κάλεσαν τους παίκτες και τους προπονητές για να τους δώσουν από κοντά τα συγχαρητήριά τους και ο δρόμος έξω από το δημαρχείο γέμισε με κόσμο, ο οποίος αποθέωσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.(φωτογραφίες eurokinissi)
Συγχαρητήρια
Οι νίκες για το Άργος συνεχίζονται. Το χάντμπωλ έκανε γνωστό το δήμο μας στην Ελλάδα μας με την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τώρα, ο Διομήδης μας κάνει υπερήφανους και μας συγκινεί, που κουβαλά σε ολόκληρη την Ευρώπη το όνομά μας.

Μέσα από την συλλογική και επίπονη προσπάθεια των παικτών και της διοίκησης κατόρθωσε να σταθεί επάξια να φθάσει στον Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!
Σε αυτούς χρωστάμε να φτιάξουμε ( και θα το ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ) το νέο Κλειστό Γυμναστήριο για να μην πηγαίνουμε σε γειτονικούς νομούς μιας και το δικό μας είναι ακατάλληλο για διεθνείς αγώνες.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες και στους υπέροχους φιλάθλους!

Ο Δήμαρχος Άργους -  Μυκηνών

Δημήτρης Καμπόσος