Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Μάιος 05, 2012 - 07:54

Καλήμερα,
Όχι και άσχημα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για εμάς,4/6 προτάσεις μας πέρασαν ειδικά την Κυριακή πήγαμε πολύ καλά.Εύκολα πέρασε το διπλό της Άιντχοβεν μέσα στην Ροντα με απόδοση (1,65) ενώ η Φενερ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα και πέρασε ο άσσος με (1,50) αντιθέτως μας τα χάλασε η Μπρεστ αφού έχασε από την Οσερ.Πάμε τώρα στα σημερινά:

359: 1 (1,55)
Ρομα - Κατανια:Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ για την ομάδα της Ρομα,θέλει νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά Γιουροπα.Αδιάφορη η Κατανια για το συγκεκριμένο ματς.Σημαντικές επιστροφές για την Ρομα, συγκεκριμένα επιστρέφουν Λαμέλα και Οσβάλντο. Μεγάλη η παράδοση για τους Ρωμαίους απέναντι στην Κατανια 5 σερί νίκες τα τελευταία 5 χρόνια. Χωρίς τους Στεκελεμπουργκ,Ροσι,Μπουρντισο,Ζουαν και Κασετι.Ενώ οι Σουαζο,Ποτεντζα,Λαμα,Εμπακουα και Μπαριεντος εκτός για την Κατανια.
368: Χ2 (1,96) Δ.Ε
Σεβίλλη - Ραγιο Βαγεκανο: Ματς όλα τα λεφτά για την Ραγιο.Αφού σε περίπτωση νίκης μένει στην κατηγορία κατά πάσα πιθανότητα.Κατήφεια στην Σεβίλλη μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την Μπετις στις καθυστερήσεις. Σημαντικές απουσίες για την ομάδα της Σεβίλλης καθώς θα λείπουν πέντε παίχτες από τον βασικό κορμό.Αδιάφορη η Σεβίλλη,τελευταία αγωνιστική η Ραγιο φιλοξενεί την Γρανάδα. Χωρίς τους Μεντελ,Κανουτε,Περοτι,Εσκουντε και Νεγρεδο η Σεβίλλη.Εκτός για την Ραγιο Κασαδο,Αρμεντερος,Πιτι και Χαβι Φουεγο. Χ2 στην διπλή ευκαιρία για να είμαστε εξασφαλισμένοι.
292: 1 (1,50)
Νοτς Καουντι - Κολτσεστερ:Με νίκη η Νοτς Καουντι απέναντι στην Κολτσεστερ και μη νίκη τις Στιβενειτζ αυτή συμμετέχει στα πλέι οφ.Το κακό είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μένει εκτός.Πληροίς η Νοτς χωρίς Ροουλαντς και Γουιλιαμς η Κολτσεστερ. Αδιάφορο ματς για την Κολτσεστερ. Διαλέγω άσσο.Βλέπω μεγάλο κίνητρο στην ομάδα της Νοτς για την νίκη και με καλύπτει το 1,50.Άσσος λοιπόν.