Εγκαίνια της11ης Περιφερειακής Έκθεσης Αργολίδα 2015 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια της11ης Περιφερειακής Έκθεσης Αργολίδα 2015 (φωτο&βίντεο)

Μάιος 06, 2015 - 22:49

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τα εγκαίνια της 11ης Περιφερειακής Έκθεσης Τοπικής Παραγωγικής και Τουριστικής Φυσιογνωμίας, Εξοπλισμού Επιχειρήσεων & Κατοικίας με τον τίτλο «Αργολίδα 2015» έγιναν σήμερα Τετάρτη 6 Μαϊου από τον  Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη,παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ.Δαμούλου, του μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου,των βουλευτών Δ. Κοδέλα,Γ. Ανδριανού,του περιφερειάρχη Π.Τατούλη,του πρώην υπουργού Γ. Μανιάτη ,του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου,των δημάρχων Δ. Καμπόσου,Δ.Κωστούρου και Κ. Γκάτσιου των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Φ. Στεφανόπουλου, Β. Σιδέρη και Κ. Νικολάκου,των περιφερειακών συμβούλων Ε. Παπαναγιωτοπούλου, Γ. Σαρρή και Γ. Γαβρήλου, του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Π. Αγνιάδη και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ  Γ. Καββαθά,της διοίκησης του επιμελητηρίου,περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, εκθετών και επισκεπτών.

Η Έκθεση « Αργολίδα 2015» θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 06 Μαΐου έως και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας 3.500 τ.μ. με πάρκινγκ 15 στρεμμάτων περίπου που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Ν.Κίου και αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας του Επιμελητηρίου για την προβολή των προϊόντων και των τουριστικών υπηρεσιών της περιοχής μας και κατ΄επέκταση της Περιφέρειας.

Την έκθεση διοργανώνει το επιμελητήριο Άργολίδας με ανάδοχο την ΑLFAEXPO.(βίντεο&φωτο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

 

ArgolidaPortal.gr Εγκαίνια της11ης Περιφερειακής Έκθεσης Αργολίδα 2015